Søg

Headliners revealed for this year’s CPH:CONFERENCE aiming to RESET!

RESET! CPH:DOX på vej med stor international konference

Taiwans visionære, digitale minister Audrey Tang, fake news-ekspert og iransk blogger Hossein Derakhshan, grundlægger af Fridays for Future Uganda Hilda Flavia Nakabuye, økonomisk kommentator Grace Blakeley og den prisvindende producer Ted Hope er med på programmet, når CPH:DOX fra d. 26-30. april afholder CPH:CONFERENCE for et globalt publikum online.

Når CPH:DOX i næste måned åbner dørene for sit store danske og internationale publikum, bliver det ikke kun med et overflødighedshorn af filmvisninger. Under overskriften RESET! får publikum og den professionelle film- og mediebranche mulighed for at deltage i en stor digital konference, der strækker sig over 5 dage og vil forsøge at gentænke film- og mediebranchens rolle og finde nye løsninger til tidens store udfordringer. Under temaerne demokrati, økonomi, repræsentation og klima, inviteres filmskabere og publikum til en diskussion om kunstens rolle i en verden efter corona.

Tine Fischer, direktør for CPH:DOX siger:
“Krisen har kastet lys over den globale økonomis ulighed, men den har også vist os, at store strukturelle ændringer kan ske på nye måder, som ingen havde forestillet sig. På CPH:CONFERENCE ser vi nærmere på, hvordan COVID-19 har ændret verden og skabt helt nye vilkår i kulturindustrien og film- og mediebranchen. På konferencen giver vi ordet til en række nytænkende, internationale stemmer, som forhåbentlig kan inspirere os og give os nye idéer til, hvordan vi kan bryde med vanetænkning og udforske nye formater og forretningsmodeller. Det er der brug for.”

CPH:CONFERENCE produceres i samarbejd med Documentary Campus – et af Europas førende uddannelsestiltag,
der arbejder aktivt for at støtte dokumentarfilmbranchens udvikling.

CPH:CONFERENCE vil være fuldt tilgængeligt online og vil blive transmitteret live fra d. 26 – 30 april. Konferencen vil være åben for akkrediterede gæster samt alle med en gyldig billet. Du kan købe billet til hele konferencen eller én af dagene her.

Konferencen vil foregå på engelsk. Uddybende informationer om indhold, temaer og oplægsholdere vil blive offentliggjort løbende her på siden.