Søg

PRAKTIK: Vil du være med til at udvikle indhold til Danmarks største filmfestival?

CPH:DOX er en af Danmarks største årlige kulturbegivenheder med over 100.000 gæster, og en af verdens største festivaler for dokumentarfilm. I 2023 løber festivalen fra 15.-26. marts, men vi går allerede i gang med at udvikle indhold efter sommerferien – og her kan du være med!

På CPH:DOX tilbyder vi en spritny praktikplads med opstart d. 1. august 2022 (eller efter aftale). Praktikstillingen vil give dig mulighed for at udvide dit netværk i filmbranchen og få praktisk erfaring inden for en række områder, som dækker:

  • Idéudvikling
  • Produktion af video og podcast
  • Research og gennemsyn af film
  • Udvikling og afvikling af events
  • Formidling og outreach

Du vil få din daglige gang i festivalens programredaktion og være koblet på et nyt projekt, som vi fortæller om, hvis vi indkalder dig til samtale. Vi søger 1-2 praktikanter, som kan arbejde del- eller fuldtid i efteråret. Antallet af ugentlige timer samt dato for opstart er efter aftale.

Lidt om dig: Du er god til at få idéer og har initiativet til at føre dem ud i livet. Du synes, det er spændende at være med til at starte et projekt op fra bunden. Du har stor interesse for verden omkring dig og kan finde de fleste emner interessante, om det så er politik, videnskab eller kunst. Baggrund og uddannelse er underordnet, det vigtigste er, at du elsker film, samt forstår at sætte films tematikker i et aktuelt samfundsfagligt perspektiv.

Send din ansøgning til *****@cphdox.dk inden den 30. juni. Vi indkalder til samtaler løbende og giver endeligt svar i begyndelsen af juli.

OBS: Vi har ikke mulighed for at tilbyde virksomhedspraktik eller løntilskud.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte: Simon Ørberg, *****@cphdox.dk, 23 72 36 16.

Se alle muligheder for at komme i praktik på CPH:DOX i de forskellige afdelinger her: https://cphdox.dk/da/praktik/