Søg

Nu er billetsalget til årets CPH:DOX skudt i gang!

I alt 177 dokumentarfilm fra hele verden bliver vist på CPH:DOX’ streamingplatform doxonline.dk fra 21. april til 5. maj. Med et festivalpas får du adgang til det hele. 

Billetsalget til årets CPH:DOX er skudt i gang! 

Oplev den højaktuelle ’Children of the Enemy’ om syv svenske børn i Al-Hol-lejren i Syrien, der ikke kan få lov at vende hjem og den kontroversielle ’When a City Rises’, hvor unge aktivister skildrer protesterne i Hong Kong indefra. Eller se med, når ’Too Fast to be True’ afslører et omfattende internationalt cover-up i elitesportsverdenen. I alt 177 dokumentarfilm fra hele verden kan opleves på CPH:DOX’ streamingplatform doxonline.dk fra 21. april – 5. maj. Du får også mulighed for at møde en lang række af filmskaberne til Q&A’s i forlængelse af filmene – og opleve en række debatter live i.f.m. filmenes premiere på festivalen. 

Der er et begrænset antal billetter til de enkelte visninger, men med et festivalpas får du adgang til alle film. Og så får du eksklusiv adgang til to film, der kun kan ses med et festivalpas, nemlig ’Tina’ om Tina Turners liv og karriere og Spike Lees ’American Utopia’ med David Byrne. 

Stort live-program og gratis arrangementer
CPH:DOX byder også på 40 digitale live-arrangementer hvor kunstnere, eksperter og aktivister deltager i debatter og talks, der tager udgangspunkt i film i programmet. Her kan du blandt andre møde en af verdens første kvindelige imamer Seyran Ates, den ikoniske filosof Slavoj Žižek og den verdensberømte performancekunstner Marina Abramovic. Alle debatter og talks er gratis. Du kan få et overblik over arrangementerne her

Herudover kan du desuden opleve en række nye interaktive og digitale kunstværker, der vises live online som en del af programmet Inter:Active. Se mere om de forskellige kunstværker, og hvordan du får billetter til visningerne af dem her.

Sådan gør du
Festivalpasset koster 495 kroner og giver adgang til alle film. Enkeltbilletter koster 49 kroner og er til salg i begrænset omfang.  

For at købe billetter og festivalpas til filmprogrammet skal du oprette en brugerkonto på doxonline.dk. Læs mere her.

CPH:DOX skydes i gang 21. april med Phie Ambos ’70/30’ og en gallaåbning, hvor alle for første gang er inviteret. I de efterfølgende dage får i alt 177 film premiere og bliver tilgængelige på doxonline.dk, hvor de kan opleves til og med 5. maj. 

Fra 6. – 12. maj vises et mindre udvalg af årets film i københavnske biografer.