Søg

Malene Flindt Pedersen bliver næstforperson i bestyrelsen for Fonden De Københavnske Filmfestivaler

Bestyrelsen for Fonden De Københavnske Filmfestivaler, der står bag filmfestivalerne CPH:DOX og BUSTER, har udpeget Malene Flindt Pedersen som næstforperson. Hun afløser Poul Nesgaard, der tidligere har varetaget hvervet. 

Fakta om Malene Flindt Pedersen 
Malene er producer og er medejer af selskabet Hansen & Pedersen. Hun er uddannet på Den Danske Filmskoles producerlinje 1991-1995 og har siden produceret en lang række kortfilm, dokumentarfilm og dokumentarserier, blandt andet prisvindende og populære titler som ’Into the ice’ (2022), ’Organiseret Vildskab’ (2022), ’70/30’ (2021), ‘Det er ikke slut endnu”  (2021), ‘Fra det vilde hav’ (2021), ‘Fat Front’ (2019), ‘Sigtet for at redde liv’ (2019). Malene Flindt Pedersen var i perioden 2006-2012 udviklingschef for kort- og dokumentarfilm på Det Danske Filminstitut. Hun har siddet i bestyrelsen for Fonden De Københavnske Filmfestivaler siden 2016.

Bestyrelsen for Fonden De Københavnske Filmfestivaler består af følgende: 

  • Erik Stephensen (bestyrelsesformand)
  • Malene Flindt Pedersen (næstforperson)
  • Louise Vesth
  • Elin Schmidt
  • Tine Fischer 
  • Ronnie Hansen

Fakta om Copenhagen Film Festivals
Copenhagen Film Festivals (Fonden De Københavnske Filmfestivaler) driver Danmarks to største filmfestivaler: dokumentarfilmfestivalen CPH:DOX og børnefilmfestivalen BUSTER. Festivalerne holder i dag til i Kødbyen i København.


For yderligere information:
Sune Blicher, kommunikationschef for De Københavnske Filmfestivaler, *****@cphfilmfestivals.dk, +45 3122 2661