Søg

ÅBNINGSFEST: SCIENCE:CINEMA

300 min

Der er fri entré og gratis øl fra To Øl, når vi åbner vores SCIENCE:CINEMA med et brag af en fest i Nationalmuseets smukke hal. Særudstillingen ‘Ka-ching!’ har åbent indtil kl. 22:00, hvorefter Veto-frontmand Troels Abrahamsen klar til at give dig en helt unik koncertoplevelse.

CPH:DOX rykker ind på Nationalmuseet i tre dage, og det skal fejres! 

Vi slår dørene op til Nationalmuseets smukke hal fredag den 17. marts kl 21:00 og byder på en gratis øl fra vores venner hos To Øl. Særudstillingen ‘Ka-ching!’ om penge og økonomi har åbent indtil kl. 22:00, hvorefter Veto-frontmanden Troels Abrahamsen står klar til at give dig en helt unik koncertoplevelse.

Koncerten, der er støttet af Netcompany, er en uropførsel af musikværket “Present Company”, som undersøger machine learning og kunstige intelligenser, udforsker nye muligheder for samarbejde mellem mennesker og teknologi i musikskabelse. Værket er skabt af Troels Abrahamsen og vil blive opført på aftenen sammen med en norske trommeslager Siv Øyunn.

Efter koncerten er vi klar med DJ’s til at holde festen kørende helt indtil kl. 02:00. Der er fri entré hele aftenenen, men husk at tage en gratis billet ud til festen her på siden.

SCIENCE:CINEMA er udviklet og præsenteret i samarbejde med Region Hovedstaden, Novo Nordisk Fonden og Ingeniørforeningen IDA. Koncerten med Troels Abrahamsen er støttet af Netcompany.