Søg

KYST:DOX

Fra d. 23. marts til 3. april kan nogle af de bedste dokumentarfilm fra dette års CPH:DOX-filmprogram opleves rundt i hele Danmark. Vi stiller skarpt på de mest relevante emner og i samarbejde med lokale aktører i Vordingborg har vi skræddersyet et program til minifestivalen KYST:DOX.

Støttet af Vordingborg Kommune.

19:0025 marts

Cohen, a journey, a song

Leonard Cohens klassiske hymne ‘Hallelujah’ og dens 10 år lange tilblivelsesproces er kernen i en film om kreativitetens mysterier – og om en enestående mand, der viede sit liv til at udforske dem.

Inden filmen holder Lars Knudsen et oplæg. Lars har analyseret Cohens tekster i sine bøger ‘Master Songs’ og ‘Den smukkeste taber’.

Læs mere 

Køb billet

Bio Møn

113 min

19:0026 marts

NORDIC BY NATURE – MICHELIN STARS

Kulinarisk saga om den færøske Michelinstjerne-restaurant KOKS, deres pionerende chefkok og den storslåede færøske natur og kultur, som restauranten og dens dedikerede personale lever af.

Før filmen interviewes kok Jesper Dams Hansen om sit kulinariske projekt ND 122 i Klintholm Havn.
Billet er inkl. et glas hvidvin og tre små snacks fra ND 122.

Læs mere

Køb billet 

Bio Møn

65 min

15:0026 marts

The Scars of Ali Boulala

Punket energi og VHS-smadder i en film om suset af total frihed, der blev et mareridt for 90’ernes svenske skateboard-stjerne Ali Boulala, da han slap sin indre vildskab løs i en rus af stoffer, alkohol og kaos.

Læs mere

Køb billet

Bio Bernard

100 min

18:3028 marts

Into the Ice

Et storslået, cinematisk eventyr om indlandsisen på Grønland med tre førende forskere på jagt efter hvad isen kan fortælle om vores klima, vores fortid og mulige fremtid. Episk og tankevækkende.

Læs mere 

Køb billet

Biografcafeen

86 min

19:0029 marts

Believer - How to Sell a Dream

Succes, lykke og rigdom kan gå igennem aloe vera-produkter, siger danske Kim Madsen, der har tjent styrtende med penge ved at sælge drømmen videre. Men er vejen til succes virkelig så enkelt?

Læs mere 

Køb billet

Vordingborg Bibliotek

89 min

18:3030 marts

River

En storslået, cinematisk verdensomrejse ad verdens floder med Willem Dafoe som fortæller og guide, til ny musik af Radiohead-guitaristen Jonny Greenwood. Årets største naturoplevelse i biografen.

Læs mere

 

Køb billet

Biografcafeen

 

75 min

19:0031 marts

GRETHE MEYER – DANMARKS PORCELæNSDRONNING

Historien om en af Danmarks vigtigste designere: perfektionisten, pioneren, elskeren, moderen og kvinden Grethe Meyer – fortalt gennem hendes kreationer og i cinematiske rekonstruktioner.

 

Læs mere 

Køb billet

Vordingborg Bibliotek

61 min

15:002 april

Nadia

Den danske fodboldstjerne Nadia Nadims kometrejse til den franske superliga – og tilbage til sin families rødder i Afghanistan.

Læs mere 

Køb billet

BioBernard

 

86 min

19:002 april

L.A.R.S.T. H.U.G. VEGA Koncert - G.R.E.A.T.E.S.T. L.I.V.E

En af landets største poeter og popsangere bukker og takker af for 40 års karriere med et brag af en afskedskoncert fra spillestedet VEGA i København.

Læs mere 

Køb billet 

Materialgården Liselund

115 min

14:303 april

Nelly & Nadine

Dagbøger, postkort og smalfilm fortæller historien om forbudt kærlighed mellem to kultiverede kvinder, der fandt hinanden i en koncentrationslejr under krigen og indledte et livslangt forhold.¨

Læs mere

Køb billet 

Materialgården Liselund

93 min