Søg

KØGE:DOX

Fra d. 23. marts til 3. april kan nogle af de bedste dokumentarfilm fra dette års CPH:DOX-filmprogram opleves rundt i hele Danmark. Vi stiller skarpt på de mest relevante emner og i samarbejde med lokale aktører i Køge har vi skræddersyet et program til minifestivalen KØGE:DOX.

 

Støttet af Køge Kommune.

19:0030 marts

The Scars Of Ali Boulala

Punket energi og VHS-smadder i en film om suset af total frihed, der blev et mareridt for 90’ernes svenske skateboard-stjerne Ali Boulala, da han slap sin indre vildskab løs i en rus af stoffer, alkohol og kaos.

Læs mere

Køb billet

Tapperiet

100 min

19:0029 marts

Into The Ice

Et storslået, cinematisk eventyr om indlandsisen på Grønland med tre førende forskere på jagt efter hvad isen kan fortælle om vores klima, vores fortid og mulige fremtid. Episk og tankevækkende.

Læs mere

Køb billet

Borup Bibliotek

 

86 min

19:0030 marts

River

En storslået, cinematisk verdensomrejse ad verdens floder med Willem Dafoe som fortæller og guide, til ny musik af Radiohead-guitaristen Jonny Greenwood. Årets største naturoplevelse i biografen.

Læs mere

Køb billet

Køge Bibliotek

 

74 min

19:0031 marts

Pleistocene Park

Geni eller galning? Årets vildeste eventyrfilm tager os med på en bumlet rejse fra Fyn til Sibiriens stepper, hvor en russisk geofysiker vil genskabe istidens økosystemer gennem radikal rewilding.

Læs mere

Køb billet

Herfølge Bibliotek

106 min