Søg

KØGE:DOX

Fra d. 15-26. marts 2023 kan du opleve et udvalg af de allerbedste nye danske og internationale dokumentarfilm, når CPH:DOX og lokale kulturinstitutioner rundt omkring i Danmark inviterer til minifestivaler med dokumentarfilm, debatter og events. 
Vi stiller skarpt på de mest relevante emner og i samarbejde med lokale kulturaktører har vi skræddersyet et program til minifestivalen KØGE:DOX.
Det samlede filmprogram for KØGE:DOX bliver offentliggjort d. 22 februar

Støttet af Køge Kommune

 

19:00

Thursday
March 16

Samtale om den sidste tid

Efter visningen vil der være en snak om den sidste tid før døden i selskab med udviklingssygeplejersken Charlotte Fabricious og hospicepræsten Christina Helene Ørskov Christensen.

film

73 min

19:00

Monday
March 20

Fællessang og kaffe

I forbindelse med visningen vil der være mulighed for at synge med på en konfirmationssang lavet gennem kunstig intelligens, og nyde en en kop kaffe og en småkage.

film

88 min

19:00

Thursday
March 23

Fællesspisning efter filmen

Til vores CLIMAVORE-fællesmiddag får du den ultimative CLIMAVORE oplevelse i form af en CLIMAVORE buffet, som vil afspejle årstiden.

film

85 min

19:00

Thursday
March 30

Ukrainsk langbord

KØGE:DOX og Tappen inviterer indenfor til en aften med ukrainsk langbordsmiddag, biografstemning og oplæg, når vi som en del af dokumentarfestivalen viser THE HAMLET SYNDROME - et eminent observeret psykologisk drama fra et lille teater i Ukraine, hvor en gruppe unge mennesker mødes for at fortolke scener fra Shakespeare og hele deres indre sår.

film

85 min