Søg

HOLSTEBRO:DOX

Til oktober kan nogle af de bedste dokumentarfilm fra dette års CPH:DOX-filmprogram opleves rundt i hele Danmark. Vi stiller skarpt på de mest relevante emner og i samarbejde med lokale aktører i Holstebro har vi skræddersyet et program til minifestivalen HOLSTEBRO:DOX.

Støttet af Holstebro Kommune.

KRIG - Hvem kan Skilles fra Fjenden Sin

KRIG, er en ambitiøs fortælling om de store konsekvenser, det har for danske soldater, at have været udsendt i krig. Publikum er vidne til et værk, der kommer helt ind under huden på to veteraner, for hvem det at komme hjem til Danmark, har været en mindst lige så stor udfording, som selve udsendelsen.

Kim Kanonarm og rejsen mod verdensrekorden

Kan Kim Kanonarm slå verdensrekorden og spille arkadespil i 100 timer uden pause? En dansk feelgood-film om venskaber, drømme og high scores.

Læs mere

The Gig Is Up

Bag om den globale gig-økonomi i en film, hvor det nye app-proletariet af Uber-chauffører og cykelbude også selv tager ordet.

Læs mere

Children of the Enemy

Én mands stædige kamp for at få sine syv svenske børnebørn ud af Al Hol-fangelejren i Syrien sætter en uforglemmelig fortælling ind i et brændende politisk dilemma.

Læs mere

THE HERO’S JOURNEY TO THE THIRD POLE – A BIPOLAR MUSICAL DOCUMENTARY WITH ELEPHANTS

Et umage islandsk par på rejse i Nepal i en herlig, tragikomisk og hjertevarm doku-musical om mental sundhed – og elefanter!

 

Læs mere