Søg

CPH:DOX lysskilt

Her er de internationale kritikeres dom over Dox:Award-filmene

Hvordan bedømmer de internationale anmeldere hovedkonkurrencen på årets CPH:DOX? Ekkos stjernebarometer giver dig overblikket.

 

CPH:DOX kører på fuldt blus lige nu, og filmene i hovedkonkurrencen Dox:Award kan opleves rundt omkring i København frem til 3. april.

Hvis du trænger til anbefalinger, er der hjælp at hente hos Filmmagasinet Ekko, der har samlet et korps af internationale anmeldere, som i løbet af festivalen uddeler stjerner til alle 12 film i Dox:Award. Stjernebarometeret opdateres løbende, når filmene har haft premiere.

Se stjernebarometeret her.

5 stærke anmeldere udvalgt af Ekko  
Det er en flok navnkundige anmeldere, der udgør medlemmerne i Ekkos stjernebarometer. Britiske Wendy Ide dækker CPH:DOX for det førende branchemedie Screen Daily, men hun har igennem længere tid også været tilknyttet Ekkos anmelderkorps. Carmen Gray dækker festivalen for det europæiske dokumentarmagasin Modern Times Review, mens Lauren Wissot dækker CPH:DOX på vegne af det anerkendte amerikanske Filmmaker Magazine. Det britiske magasin Sight and Sound, et af verdens mest respekterede filmmedier, har sendt deres anmelder Nick Bradshaw til Cph:Dox. Endelig fuldender Ekkos egen kritiker Aske Nielsen panelet.