Søg

Har du den fantastiske idé til en dokumentar – og vil du vinde 25.000 kroner til at udvikle den?

I samarbejde med DR og Filmværkstedet vil CPH:DOX endnu en gang hædre en ung filmskaber med DR Talentpris. Tilmeld din dokumentaridé senest 23. januar 2022. 

 

DR Talentpris er en CPH:DOX’ pitch-konkurrence for aspirerende filmmagere med projekter under udvikling. Alle unge talenter med originale dokumentaridéer opfordres til at søge. Produktionserfaring på professionelt niveau er ikke nødvendig for at deltage. Det vigtigste er, at du har en original dokumentaridé og en brændende ambition om at realisere den. Formatet kan både være serier eller enkeltstående dokumentarfilm.

6 unge talenter, eller talentteams, vil blive udvalgt til at pitche deres projekt. Vinderen får 25.000 kroner til at føre deres idé ud i livet og unik sparring med en dokumentarredaktør undervejs samt professionelt udstyr fra Filmværkstedet. Afhængigt af det endelige resultat af produktionen, vil filmen muligvis vises på DR3.

Talentprisen kåres af dette års jury bestående af DRs Commissioning Editor Lasse Bjørch, adm. direktør for Filmværkstedet Prami Larsen og en dansk filmskaber.

Har du spørgsmål vedrørende DR Talentpris 2022, er du mere end velkommen til at kontakte os på: *****@cphdox.dk">*****@cphdox.dk 

Ansøgningsfristen er fredag den 23. januar 2022. Ansøg nu her!