Søg

HOW TO CARRY WATER + THE SCRIPT + MNM

How to Carry Water

How to Carry Water

Sasha Wortzel / United States / 2023 / 15 min / World Premiere

Et punkrock-portræt af Shoog McDaniel: En tyk, queer og handicappet fotograf, som arbejder i og omkring det nordlige Floridas ferskvandskilder, statens kilde til kostbart drikkevand.

I over et årti har Shoog McDaniels fotografier forandret måden tykke mennesker ser på sig selv, og hvordan et tykfobisk samfund ser på andres kroppe. Filmen bringer Shoogs fotografier frem i lyset og lader publikum dykke ned i en verden af overdådig skønhed og frigørelse. I ’How to Carry Water’ er de marginaliserede kroppe hellige.

The Script

The Script

Brit Fryer, Noah Schamus / United States / 2023 / 15 min / World Premiere

‘The Script’ udforsker det komplicerede forhold mellem trans- og nonbinære fællesskaber og medicinalindustriens udbydere af kønsbekræftende behandlinger.

Med en legende tilgang til eksperimenter, undersøger filmen sprogets grænser – og inviterer deltagerne og publikum til at forestille sig en frigjort, kønsudvidende fremtid, som står i kontrast til den stivhed, der hersker i vores nuværende samfund.

MnM

MnM

Twiggy Pucci Garçon / United States / 2023 / 15 min / World Premiere

‘MnM’ er et sprudlende portræt af Mermaid og Milan og deres vej ind i drag ballroom-verdenen.

Mermaid og Milan er to spirende runway-divaer i drag ballroom-miljøet. Filmen fejrer deres glæde, søskendskab og uforbeholdne personligheder, og finder fornyet kraft og skønhed i at være nonbinær i et reaktionært samfund.