Søg

Filter

Section
Descendant

film

Descendant

Fundet af vraget af det sidste slaveskib, der i 1800-tallet ankom til de amerikanske kyster, bliver en anledning for de slavegjortes efterkommere til at tage ejerskab over deres egen fortid.

Margaret Brown / United States / 2022 / 108 min / International Premiere

Fashion Babylon

film

Fashion Babylon

Modeverdenen set indefra af tre insiders, som med brutal ærlighed og befriende (selv)ironi deler deres opture og desperate nedture. En kritisk, kulørt og kærlig rapport fra et Babylon i forandring.

Gianluca Matarrese / France / 2022 / 75 min / World Premiere

Marina Abramović & Ulay: No Predicted End

film

Marina Abramović & Ulay: No Predicted End

Marina Abramović og Ulay mødes efter 30 år for at tale uden filter som deres liv som tidligere par, deres arv og deres arbejde. Og når to af performance-kunstens mest kompromisløse navne taler, er det uden filter.

Kasper Bech Dyg / Denmark / 2022 / 95 min / World Premiere

Novorossiya

film

Novorossiya

Spritny film fra de ukrainske østfronter i Donetsk og Luansk, hvor Rusland sammen med pro-russiske separatister allerede havde ført krig mod Ukraine i otte år inden Putins fulde invasion i februar 2022.

Enrico Parenti, Luca Gennari / 2022 / 64 min / World Premiere

Wirecard: The Billion Euro Lie

film

Wirecard: The Billion Euro Lie

Tysklands største finansskandale i en veloplagt doku-thriller om store egoer, milliarder af dollars og brudte illusioner. Den utrolige historie om Wirecard har alt - og så er den sand. Og virkelig god.

Jono Bergmann, Benjamin Bergmann / Germany / 2021 / 98 min / International Premiere

Page 1