Søg

Filter

Section
Anonymous Club

film

Anonymous Club

På landevejen med slacker-dronningen Courtney Barnett i et cinematisk postkort af en film om alt fra 30-årskrise til sceneskræk - smukt og sanseligt fanget på analog 16mm film.

Danny Cohen / Australia / 2021 / 83 min

Bernstein's Wall

film

Bernstein's Wall

Et mesterligt portræt af en maestro uden sidestykke. Kom helt tæt på livet, musikken og aktivismen hos en af det 20. århundredets mest populære komponister - den evige elegantier Leonard Bernstein.

Douglas Tirola / United States / 2021 / 105 min / International Premiere

Brian Wilson: Long Promised Road

film

Brian Wilson: Long Promised Road

Et musikalsk roadtrip rundt i LA med sangeren med det plagede sind, som i sit livs vinter ser tilbage på de endeløse somre med vennerne i The Beach Boys. Gode vibrationer med en snert af melankoli.

Brent Wilson / United States / 2021 / 93 min

Freakscene

film

Freakscene

Skrattende guitarer og grynede VHS-optagelser går hånd i hånd i den perfekt underspillede – men definitive – film om outsider-rockheltene i Dinosaur Jr, der satte nye standarder for hvad en guitar kunne.

Philipp Virus / Germany, United States / 2021 / 82 min

Hallelujah: Leonard Cohen, A Journey, A Song

film

Hallelujah: Leonard Cohen, A Journey, A Song

Leonard Cohens klassiske hymne ‘Hallelujah’ og dens 10 år lange tilblivelsesproces er kernen i en film om kreativitetens mysterier - og om en enestående mand, der viede sit liv til at udforske dem.

Dayna Goldfine, Dan Geller, Dayna Goldfine / United States / 2021 / 115 min

L.A.R.S.T. H.U.G. VEGA Koncert - G.R.E.A.T.E.S.T. L.I.V.E

film

L.A.R.S.T. H.U.G. VEGA Koncert - G.R.E.A.T.E.S.T. L.I.V.E

En af landets største poeter og popsangere bukker og takker af for 40 års karriere med et brag af en afskedskoncert fra spillestedet VEGA i København.

Niklas Konoy, Lars Hugh Uno Grammy / Denmark / 2022 / 115 min / World Premiere

Licht

film

Licht

Karlheinz Stockhausen udfordrede alle kunstneriske konventioner og alle omkring sig i et 26 år lange projekt med at skrive operaen over dem alle. En musikalsk ener, lysår foran for tid og sted.

Oeke Hoogendijk / Netherlands / 2022 / 120 min

Look at Me!

film

Look at Me!

Vold, et råt musikalsk talent og mentale problemer. Et rystende portræt af SoundCloud-rapperen XXXTentacion, som efterlod et stort aftryk på sin generation før sin voldsomme død som 20-årig.

Sabaah Folayan / United States / 2022 / 120 min / International Premiere

Meet Me In the Bathroom

film

Meet Me In the Bathroom

The Strokes, Yeah Yeah Yeahs, Interpol, LCD Soundsystem og resten af New Yorks cooleste kids i en kalejdoskopisk tidsrejse tilbage til 00’erne, hvor den elektriske guitar rasede på hitlisterne.

Dylan Southern, Will Lovelace / United Kingdom / 2022 / 105 min / European Premiere

Mija

film

Mija

En ung musikmanager kæmper for sin karriere og sine udokumenterede forældres Green Cards i en inspirerende ‘talk-of-the town’-film fra årets Sundance filmfestival - med et score af Helado Negro.

Isabel Castro / United States / 2022 / 90 min / International Premiere

Nothing Compares

film

Nothing Compares

‘Jeg havde ikke lyst til at blive popstjerne, jeg havde bare lyst til at skrige’. Sinéad O’Connors kunstneriske gennembrud i 90’erne giver politisk genlyd i dag, hvor den ikoniske sanger lyser op som en sand pioner.

Kathryn Ferguson / United Kingdom, Ireland / 2022 / 97 min / European Premiere

Rewind & Play

film

Rewind & Play

Thelonius Monk er på slap line på fransk tv i ’69, hvor jazz-giganten sætter en arrogant journalist til vægs med kosmisk attitude. En minimalistisk og meget morsom genistreg af en film om en sand ener.

Alain Gomis / France, Germany / 2022 / 65 min / International Premiere

Sirens

film

Sirens

Mellemøstens eneste kvindelige metalband skriger, slår og river i strengene for revolutionen i Libanon og for kærligheden til hinanden. Libanesiske Slave to Sirens har mere på spil end bare musikken.

Rita Baghdadi / Lebanon, United States / 2022 / 78 min / None

The Computer Accent

film

The Computer Accent

Hvordan lyder musik komponeret af kunstig intelligens? Den amerikanske post-pop-gruppe Yacht kaster sig ud i et radikalt kreativt eksperiment: At lade en computer skrive deres næste album.

Riel Roch-Decter, Sebastian Pardo / United States / 2022 / 85 min / World Premiere

The Subharchord - A Future that Never Happened

film

The Subharchord - A Future that Never Happened

En charmerende (tids)rejse på sporet af en lydgenerator fra DDR, som der i dag kun findes tre af i verden. Koldkrigsteknologi og retro-futuristiske toner fra en fremtid, der kunne have været.

Ina Pillat / Norway, Germany / 2021 / 60 min / International Premiere

This Much I Know To Be True

film

This Much I Know To Be True

Nick Cave og bandkammeraten Warren Ellis i en bragende flot film-performance med numre fra de seneste to plader - og plads til eksistentielle fan-korrespondancer og Caves egne porcelænskulpturer af djævlens liv.

Andrew Dominik / United Kingdom / 2022 / 105 min

Page 1