Søg

Section

After Work

film

After Work

Tankeprovokerende og stilfuld film, der med stort klarsyn og sort humor ser på fænomenet ‘arbejde' i det 21. århundrede. Fra Kuwait til Korea, fra USA til Europa, og fra ni til fem – med den svenske mastermind Erik Gandini bag kameraet.

Erik Gandini / Sweden, Italy, Norway / 2023 / 81 min / World Premiere

Atomic Hope: Inside the Pro-Nuclear Movement

film

Atomic Hope: Inside the Pro-Nuclear Movement

Atomkraft - ja tak? Tankevækkende indsigt i aktivistisk græsrodsbevægelse, der er overbevist på at den forhadte atomkraftenergi er fremtiden og den hurtigste vej ud af klimakrisen.

Frankie Fenton / Ireland / 2022 / 82 min

Green City Life

film

Green City Life

Hvordan skal fremtidens grønne byer se ud? Få nogle af svarene på en verdensomrejse til klodens storbyer i en film, der med optimisme og smittende energi ser på løsninger i stedet for problemer.

Manon Turina, François Marques / France / 2023 / 85 min

Make People Better

film

Make People Better

Nervepirrende high tech-thriller om genetisk manipulation af mennesker, etiske gråzoner og evnen til at styre evolutionen, krydret med storpolitiske kampe mellem USA og Kina. Tankeprovokerende science fiction fra en fremtid, vi allerede lever midt i.

Cody Sheehy / United States / 2022 / 83 min

Sophia

film

Sophia

En robotmager i pengenød og hans elektroniske datter er stjernerne i en skæv og bittersød film om store drømme i en kapitalisk virkelighed, og om hvad det vil sige at være et rigtigt menneske. Co-instrueret af Crystal Moselle (CPH:DOX-hittet ’The Wolfpack’).

Crystal Moselle, Jon Kasbe / Hong Kong, United States / 2022 / 89 min

Total Trust

film

Total Trust

Den første, store film om det kinesiske overvågningssamfund er en foruroligende fortælling om teknologi, magtmisbrug og (selv)censur i det 21. århundrede. Fortalt gennem to kvinder, der kæmper hver sin kamp for retfærdighed i det digitale fængsel.

Jialing Zhang / Germany, Netherlands / 2023 / 97 min / World Premiere

Page 1