Søg

Filter

Section
A House Made of Splinters

film

A House Made of Splinters

Tårer bliver til sæbebobler og kram bliver til slåskampe i Simon Lereng Wilmonts prisvindende film om et børnehjem i den østlige del af Ukraine. Eminent observeret, og med uforglemmelige moment af håb.

Simon Lereng Wilmont / Denmark / 2022 / 87 min

Faldet

film

Faldet

En 11-årig pige overlever mirakuløst et fald fra femte sal. Seks år senere er hun og skal finde ud af skyggen fra traumet. En sensitiv coming-of-age-film om et dybt usædvanligt ungt menneske.

Andreas Koefoed / Denmark / 2022 / 72 min / World Premiere

Into the Ice

film

Into the Ice

Et storslået, cinematisk eventyr om indlandsisen på Grønland med tre førende forskere på jagt efter hvad isen kan fortælle om vores klima, vores fortid og mulige fremtid. Episk og tankevækkende.

Lars Ostenfeld / Denmark, Germany / 2022 / 86 min / World Premiere

Mod de blindes verden

film

Mod de blindes verden

Hvad ville du gerne nå at se, hvis du snart ikke kunne se mere? En blind mor og hendes syv-årige søn Silas lærer hinanden at finde rundt i en verden, mens hans syn langsomt aftager og et nyt liv venter forude.

Julie Bezerra Madsen / Denmark, Finland / 2022 / 71 min / World Premiere

Moosa Lane

film

Moosa Lane

En personlig familiefortælling i bredformat, hvor dansk-pakistanske instruktør Anita Mathal Hopland ser tilbage på sine to familiers historie gennem 15 år i Karachi og København.

Anita Hopland / Pakistan, Denmark, Norway / 2022 / 85 min / World Premiere

Mr. Graversen

film

Mr. Graversen

Efter et årelangt misbrug vågner Michaels far op til livet igen, men et familietraume hjemsøger familien Graversen. En film med hjerte og mod, og om at genvinde tilliden til livet og hinanden.

Michael Graversen / Denmark / 2022 / 80 min / World Premiere

Taliban Land

film

Taliban Land

Som den eneste journalist i verden rejser Cavling-vinder Nagieb Khaja rundt i Afghanistan efter Talibans magtovertagelse, for at tegne et portræt af Taliban og magtskiftet.

Nagieb Khaja, Peter Eggert Vesterlund / Denmark / 2022 / 70 min / World Premiere

The Last Human

film

The Last Human

Livet på Jorden starter og slutter med Grønland. Forsker Minik Rosings skelsættende opdagelse af det første liv står i kontrast til de smeltende ismasser i Ivalo Franks hyldest til sit naturskønne hjemland.

Ivalo Frank / Denmark, Greenland / 2022 / 80 min / World Premiere

TSUMU - Where Do You Go With Your Dreams?

film

TSUMU - Where Do You Go With Your Dreams?

Lars, Eino og Thomas kæmper for en bedre fremtid for sig selv og deres venner i Tasiilaq i det østlige Grønland. En ungdomsfilm om håb, drømme og retten til at være sig selv.

Kasper Kiertzner / Denmark, Sweden / 2022 / 80 min / World Premiere

Page 1