Søg

Filter

Section
An Eternity of You and Me

film

An Eternity of You and Me

En rørende og humoristisk fortælling om kønsroller og om to menneskers kamp for at få opfyldt deres drøm om at få et barn - med instruktøren selv i den kvindelige hovedrolle.

Sanne This / Denmark / 2022 / 75 min / World Premiere

Kash Kash - Without Feathers We Can't Live

film

Kash Kash - Without Feathers We Can't Live

Et enestående vitalt, cinematisk øjebliksbillede af Libanon og landets kaotiske tilstande, hvor de flade hustage højt over byens gader bliver et håbefuldt helle for folk, der dyrker duesporten Kash.

Lea Najjar / Germany, Lebanon, Qatar / 2022 / 90 min / World Premiere

Moosa Lane

film

Moosa Lane

En personlig familiefortælling i bredformat, hvor dansk-pakistanske instruktør Anita Mathal Hopland ser tilbage på sine to familiers historie gennem 15 år i Karachi og København.

Anita Hopland / Pakistan, Denmark, Norway / 2022 / 85 min / World Premiere

No Place For You in Our Town

film

No Place For You in Our Town

Det hårde liv blandt hardcore fodbold-hooligans i en forfalden mineby, hvor driften for længst er lukket ned og fremtiden ser sort ud. Men er der alligevel en vej ud af fanatismen og fremmedhadet?

Nikolay Stefanov / Bulgaria / 2022 / 85 min / World Premiere

Riotsville, USA

film

Riotsville, USA

Velkommen til Riotsville, en fiktiv kulisseby opført af det amerikanske militær i 1960’erne. I en arkiv-collage af skræmmende og absurde klip trækkes trådene op til racismen og oprørstrangen i nutidens USA.

Sierra Pettengill / United States / 2022 / 90 min / International Premiere

Sami’s Odysseys

film

Sami’s Odysseys

I Etiopiens labyrintiske hovedstad sidder en eneboer og oversætter græske og romerske myter på en gammel laptop, mens et kosmisk kaos presser sig på inde i ham. En ægte bibliofil perle af en film.

Robin Dimet / France / 2022 / 70 min / World Premiere

Sportcast 2

film

Sportcast 2

Til billederne af en gammel fodboldkamp mellem Malmö og Helsingborg fortæller den svenske kunstner Sara Sjölin den tragikomiske deadpan-historie om et forlist forhold til en ex-kæreste.

Sara Sjölin / Sweden, Denmark / 2022 / 110 min / World Premiere

The Pawnshop

film

The Pawnshop

Sort doku-komedie fra Polens største loppemarked. Det er hårde tider, konkursen truer, men så får de to koleriske indehavere en frisk idé. Vilde karakterer, vild historie - og vanvittigt morsomt.

Łukasz Kowalski / Poland / 2022 / 81 min / World Premiere

We Met in Virtual Reality

film

We Met in Virtual Reality

Velkommen til en ultra-kunstig, digital fantasiverden, hvor både mennesker og følelser er ægte. Et socialt fristed i en visuelt enestående film, udelukkende optaget i et VR-univers under pandemien.

Joe Hunting / United Kingdom / 2022 / 91 min / European Premiere

Page 1