Søg

Section

An Asian Ghost Story

film

An Asian Ghost Story

Cinematisk og underspillet morsomt filmværk, der undersøger de okkulte sider af paryk-eksporten fra Asien til Vesten i de imperiale år under den Kolde Krig - komplet med et besøg hos et åndeligt medium og en karaokeklub.

Bo Wang / Netherlands, Hong Kong / 2023 / 37 min / World Premiere

Bruises

film

Bruises

En sensorisk film fra tusmørket mellem to verdener. I en landsby ved Mexicos sydkyst lever et lille samfund i et komplekst, spirituelt bånd til naturens dyr. En hypnotisk skildring af en animistisk forestillingsverden.

Daniel Ulacia Balmaseda, Ginan Seidl / Germany / 2023 / 90 min / World Premiere

Drifting Woods

film

Drifting Woods

Et non-lineært, tværdisciplinært filmværk, der undersøger et enormt skovområde to timer nord for Stockholm, hvor humane og nonhumane livsformer indgår i en organisk og polyfon fortælling om stedets historie og mulige fremtid.

Pia Rönicke / Sweden, Denmark / 2023 / 100 min / World Premiere

Pacific Club

film

Pacific Club

En natklub i en futuristisk forstad til Paris blev i 80’erne et fristed for byens arabiske unge. Den glemte historie om Pacific Club får nyt liv i et smukt, elliptisk filmværk.

Valentin Noujaïm / France, Qatar / 2023 / 16 min / World Premiere

The Secret Garden

film

The Secret Garden

Arabisk eventyr i otte kapitler om en hemmelig have i udkanten af en unavngiven by, som en dag vågner op og er overgroet af nye og ukendte plantearter.

Nour Ouayda / Lebanon / 2023 / 27 min / World Premiere

The Society of the Spectacle

film

The Society of the Spectacle

Du hader ikke mandage – du hader kapitalismen. Satirisk og selvkritisk filmatisering af Guy Debords teoretiske hovedværk, og et frontalangreb på det altomsluttende billedsamfund med Mikkel Bolt og Andreas Malm blandt ekspertvidnerne.

Roxy Farhat, Göran Hugo Olsson / Sweden / 2023 / 94 min / World Premiere

Page 1