Søg

Section

A&E

film

A&E

Besøg Khora i Kødbyen og oplev Paul McCarthys nyeste virtual reality-kunstværk som er en del af hans større projekt 'A&E'.

Paul McCarthy / United States / 2022 / 10 min

Aquaphobia

film

Aquaphobia

‘Aquaphobia’ er et videospil der forbinder indre psykologiske landskaber med ydre økosystemer. Spillet udforsker sammenhængen mellem frygt for vand og de stigende globale vandstande.

Jakob Kudsk Steensen / United States / 2017 / 7 min / World Premiere

As Mine Exactly

film

As Mine Exactly

Kom på tomandshånd med skaberen bag ’As Mine Exactly’, der med virtual reality og performance-film guider dig gennem fortællingen om en mor og hendes søn, der genbesøger et skæbnesvangert øjeblik.

Charlie Shackleton / United Kingdom / 2022 / 30 min

Atuel

film

Atuel

‘Atuel’ er et surrealistisk dokumentarspil, hvor du udforsker smukke, drømmeagtige landskaber inspireret af topografien og dyrelivet i Atuel River Valley i Argentina.

Santiago Franzani / Argentina / 2022 / 30 min / International Premiere

BLACKTRANSARCHIVE.COM/WE ARE HERE BECAUSE OF THOSE THAT ARE NOT

film

BLACKTRANSARCHIVE.COM/WE ARE HERE BECAUSE OF THOSE THAT ARE NOT

Begiv dig ind i dette interaktive arkiv, der er lavet for at opbevare og fremhæve sorte transpersoners historier. Et alternativt videospil af den britiske kunstner og spiludvikler Danielle Brathwaite-Shirley.

Danielle Brathwaite-Shirley / United Kingdom / 2020 / 20 min

Consensus Gentium

film

Consensus Gentium

‘Consensus Gentium’ er en film, der udspiller sig i en fremtid med overvågning og forudindtaget kunstig intelligens. Designet til at blive oplevet på en mobiltelefon “ser” filmen tilbage på dig og tilpasser fortællingen efter dine øjnes bevægelser.

Karen Palmer / United Kingdom / 2023 / 24 min / European Premiere

Ent- (many paths version)

film

Ent- (many paths version)

‘Ent-’ handler om kvanteteknologi og dens evne til at opløse computerens binære verden af 0- og 1-taller. I dette spil navigerer du som spiller i ikke-binære landskaber og møder indviklede former og hybridvæsner.

Libby Heaney / United Kingdom / 2022

He Fucked the Girl Out of Me

film

He Fucked the Girl Out of Me

‘He Fucked The Girl Out of Me’ er et videospil om sexarbejde og traumer, hvor fortælleren forsøger at forklare hendes traume gennem videospillets udtryksform. Tilladt for personer over 18 år.

Taylor McCue / United States / 2022 / 32 min

Hivemind With Danielle Brathwaite-Shirley

film

Hivemind With Danielle Brathwaite-Shirley

‘Hivemind’ er et vidensspil, hvor kunstnere kan udforske og dele deres kreative praksis. Tag med kunstner Danielle Brathwaite-Shirley ind i den digitale labyrint til denne særlige event.

Joanna Pope, Will Freudenheim, Calum Bowden / United Kingdom, Germany / 2022 / 60 min

I Took a Lethal Dose of Herbs

film

I Took a Lethal Dose of Herbs

‘I Took a Lethal Dose of Herbs’ er en interaktiv Virtual Reality-film om en anonym kvindes oplevelse af et mislykket abortforsøg med euforiserende urter og en efterfølgende fødselspsykose.

Yvette Granata / United States / 2023 / 19 min / World Premiere

In the Mist

film

In the Mist

I et mørkt rum fyldt med damp og tåge nipper slørede mandeskikkelser lysten og ensomheden fra hinanden. I VR-værket ‘In the Mist’ får publikum mulighed for at fordybe sig i en hemmelighedsfuld verden.

Tung-Yen Chou / Taiwan / 2020 / 15 min

Local Binaries

film

Local Binaries

‘Local Binaries’ er et vidtstrakt landskab som besøgende kan udforske via smartphones og tablets. Skabt ud fra interviews med ni kvinder fra hele verden om deres indre liv.

Lauren Moffatt / Germany, Spain, Denmark / 2022 / International Premiere

MLK: Now is the Time

film

MLK: Now is the Time

‘MLK: Now is the Time’ er en fordybende rejse, der udforsker temaer fra Martin Luther Kings "I Have a Dream"-tale og fremhæver systemiske uligheder, der fortsætter i det amerikanske samfund i dag.

Limbert Fabian / United States / 2023 / 16 min / European Premiere

Parallax

film

Parallax

‘Parallax’ er et interaktivt værk, der undersøger vores nutidige billedsprog gennem fotografering i et videospil. For er det en ægte form for fotografering at tage billeder inde i et spil?

Akihiko Taniguchi / Japan / 2021 / 10 min

Psychoplankton

film

Psychoplankton

Plankton er afgørende for at holde verdenshavene og luften ren. Men hvordan føles det at være plankton? For at undersøge det har kunstnergruppen SUPERFLEX designet en computergeneret plankton i et VR-miljø.

Denmark / 2022 / 5 min

The Jungle People

film

The Jungle People

‘Portrait of the Jungle People’ er en kunstfilm, der bruger kunstig intelligens og fiktion til at genoplive minderne om kunstnerens bedstefar, der kæmpede som guerilla mod den britiske kolonimagt i Malaysia.

Eddie Wong, Eddie Wong / Malaysia / 2022 / 15 min

The Tell Tale Rooms

film

The Tell Tale Rooms

‘The Tell-Tale Rooms’ er et VR-værk, der fører os på en rejse ind i kunstneren Eden Köttings fantastiske verden. Ved at blande animation og live-action fejres den menneskelige tilstands vidundere.

Eden Kötting, Andrew Kötting / United Kingdom / 2022 / 12 min / European Premiere

The Uncensored Library

film

The Uncensored Library

Et digitalt bibliotek inde i computerspillet Minecraft, der kan tilgås online selv i lande med indskrænket pressefrihed, og som derfor forbigår censur og gør uafhængig journalistik mulig igen.

Reporters Without Borders / Germany / 2020

The Zizi Show

film

The Zizi Show

‘The Zizi Show’ er en deepfake drag-kabaret, hvor en virtuel scene danner ramme for et banebrydende nyt show med et twist. Projektet undersøger, hvad kunstig intelligens kan lære os om drag og omvendt.

Jake Elwes / United Kingdom / 2020

Zizi & Me

film

Zizi & Me

Oplev en unik live-performance om queer, kabaret og kunstig intelligens, når kunstnerne Jake Elwes og Me The Drag Queen bringer deres deepfake-dragshow til København for en enkelt aften.

Me The Drag Queen, Jake Elwes / United Kingdom / 2023 / 45 min

Zizi: Queering the Dataset

film

Zizi: Queering the Dataset

‘Zizi: Queering the Dataset’ er et videoværk, der disrupter et ansigtsgenkendelsessystem ved at tilføje 1000 billeder fundet online af personer i drag og med flydende kønsidentitet.

Jake Elwes / United Kingdom / 2019 / 135 min

Page 1