Søg

Filter

Section
Captured

film

Captured

'Captured' er en installation, der med kunstig intelligens og ansigtsgenkendelse scanner dit ansigt og tildeler dig en ny identitet i et virtuelt fællesskab styret af uforudsigelige gruppedynamikker.

Hanna Haaslahti / Finland, Germany / 2021

Civil Dusk

film

Civil Dusk

'Civil Dusk' er en filminstallation om migration og følelsen af at høre til. I en semi-selvbiografisk fortælling undersøger den europæiskfødte kunstner David Uzochukwu sit eget blik på sin nigerianske far.

David Uzochukwu, Dafe Oboro / Germany, Nigeria / 2022 / 26 min / World Premiere

Drengeblå / Sange fra i dag

film

Drengeblå / Sange fra i dag

‘Drengeblå / Sange fra i dag’ er en installation og sangcyklus af Aske Zidore og Anders Lauge Meldgaard, der kredser om økonomi som livsform og sprogverden.

Aske Zidore, Anders Lauge Meldgaard / Denmark / 2022 / 30 min / World Premiere

End of Night

film

End of Night

En oktobernat i 1943 sidder du i en robåd med Josef på flugt over det mørke Øresund. Kom med på en intens virtuel rejse gennem hans sind fuld af smertefulde, fragmenterede erindringer om flugten.

David Adler / Denmark, France / 2021 / 49 min

Gondwana

film

Gondwana

'Gondwana' er en levende og åndende virtuel regnskov, der vågner i 7 timer hver dag under CPH:DOX. Virtual reality-værket er en stille meditation over tid, forandring og tab af et uerstatteligt økosystem.

Ben Joseph Andrews / Australia / 2022 / 420 min

Liminal Lands

film

Liminal Lands

'Liminal Lands' er en oplevelse, hvor de fundamentale energier sol, vind, vand og bakterier forbinder sig med publikums kroppe i virtual reality.

Jakob Kudsk Steensen / France, Denmark, United States / 2021 / 18 min

Myriad. Where we connect

film

Myriad. Where we connect

’Myriad’ er en kunstnerisk virtual reality-oplevelse, der bringer publikum på en poetisk rejse, når man følger tre trækdyrs ruter ud i verden.

Lena Thiele, Sebastian Baurmann, Dirk Hoffmann / Germany / 2021 / 22 min

Shadow

film

Shadow

‘Shadow’ er en virkelighedstro virtual reality-oplevelse baseret på det britiske luftvåbens planlagte angreb på Shellhuset, hvorunder en ulykke førte til den fatale fejlbombning af den Franske Skole.

David Adler, Ole Bornedal / Denmark, United Kingdom / 2021 / 15 min

The Memor: Eternal Return series

film

The Memor: Eternal Return series

‘The Memor’ er en koreograferet mixed-reality installation, hvor du som deltager bliver ført gennem et virtuelt hukommelsesarkiv med replikaer fra jordens dybeste fortid frem til i dag.

Lundahl & Seitl ScanLAB Projects / Sweden, United Kingdom / 2019 / 17 min

We Are at Home

film

We Are at Home

Hvad tænker bødlen på, når han går hjem om natten fra arbejde? ‘We Are at Home’ er en multi-user virtual reality-oplevelse som udforsker den akavede intimitet der er ved at være et menneske.

Michelle Kranot, Uri Kranot / Denmark, France, Canada / 2021 / 25 min

Page 1