Søg

Filter

Section
Anna Karina: To Die for a Happy Ending

film

Anna Karina: To Die for a Happy Ending

Danske Anna Karina blev fransk films store stjerne i 60’ernes nye bølge. Ny portrætfilm kaster nyt lys over den karismatiske skuespillerinde med stumfilmsmimikken og de hjemmelavede dansetrin.

Jesper Ravn Nielsen / Denmark / 2022 / 55 min / World Premiere

Believer - How to Sell a Dream

film

Believer - How to Sell a Dream

Succes, lykke og rigdom kan gå igennem aloe vera-produkter, siger danske Kim Madsen, der har tjent styrtende med penge ved at sælge drømmen videre. Men er vejen til succes virkelig så enkelt?

Anders Gustafsson / Denmark / 2022 / 89 min / World Premiere

Cash

film

Cash

Første afsnit af en ny dansk dokumentarserie om en kollapset turistbranche, der skildrer ukueligheden, håbet og de tvingende nødvendige valg i en forretningsverden sat under historisk pres.

Eva Mulvad, Mikala Krogh / Denmark / 40 min

Et dyrebart liv

film

Et dyrebart liv

En dansk baron rejser til Rom for at overbevise paven om at forsvare verdens dyr, før det er for sent for ham selv at fortsætte kampen. Mød en livlig og karismatisk mand på en passioneret mission.

Ulrik Einer Ehrhorn Gutt-Nielsen / Denmark / 2022 / 52 min / World Premiere

Grethe Meyer – Danmarks porcelænsdronning

film

Grethe Meyer – Danmarks porcelænsdronning

Historien om en af Danmarks vigtigste designere: perfektionisten, pioneren, elskeren, moderen og kvinden Grethe Meyer - fortalt gennem hendes kreationer og i cinematiske rekonstruktioner.

Isabel Bernadette Brammer, Vibeke Muasya / Denmark / 2022 / 61 min / World Premiere

How to Do Things with Words

film

How to Do Things with Words

Et rigt og detaljeret miniportræt af den afholdte kunstmaler Jesper Christiansen, der tager imod i sit atelier og generøst indvier os i sine overvejelser over det at skabe.

Nanna Rebekka / Denmark / 2022 / 22 min / World Premiere

Ingen kender Casper

film

Ingen kender Casper

En ung mand fra Odense bliver en YouTube-stjerne med kanalen ‘Spørg Casper’. Men hvor slutter den (selv)ironiske iscenesættelse, og hvor starter den virkelige Casper?

Rene Odgaard / Denmark / 2022 / 72 min / World Premiere

Kaptajnens hjerte

film

Kaptajnens hjerte

Smukke håndtegnede animationer fortæller den eventyrlige (livs)historie om filmskaberens morfar, en skibskaptajn af den gamle skole og søfarer af den gamle skole, der tilbragte 50 dramatiske år på havet.

Simon Bang / Denmark / 2022 / 94 min / World Premiere

Livet efter døden

film

Livet efter døden

Mettes nærdødsoplevelse var så overvældende for hende, at hun længes efter at komme tilbage. Nu forsøger hun at rekonstruere den i virtual reality, så hun kan dele sin oplevelse med resten af verden.

Theis Mølstrøm Christensen / Denmark / 2022 / 60 min / World Premiere

Nakskov 1:50

film

Nakskov 1:50

Et kærligt, lokalt forankret portræt af den knaldrøde, lollandske by som miniature-model i forholdet til 1:50 med plads til røverhistorier, klassekamp og bajere i frokostpausen.

Matilda Mester / Germany, Denmark / 2022 / 90 min / World Premiere

Nordic by Nature - Michelin Stars

film

Nordic by Nature - Michelin Stars

Kulinarisk saga om den færøske Michelinstjerne-restaurant KOKS, deres pionerende chefkok og den storslåede færøske natur og kultur, som restauranten og dens dedikerede personale lever af.

Rasmus Dinesen / Denmark, Spain / 2021 / 65 min

Ride for Your L1fe

film

Ride for Your L1fe

På med førertrøjen! Man kan sagtens have diabetes og give alle andre baghjul. Mød verdens første professionelle cykelhold med diabetes, når de cykler for deres liv, ære og for at komme til tops.

Peter Alsted / Denmark / 2022 / 70 min / World Premiere

Se mig som jeg er

film

Se mig som jeg er

Hjertevarm ungdomsfilm om familie og venskab, om en ung kvindes kamp for at finde sig en plads i verden, til trods for hendes autisme. ‘Bare vær dig selv’, siger Rima på sin vej ind i voksenlivet.

Louise Leth / Denmark / 2022 / 72 min / World Premiere

Taliban Land

film

Taliban Land

Som den eneste journalist i verden rejser Cavling-vinder Nagieb Khaja rundt i Afghanistan efter Talibans magtovertagelse, for at tegne et portræt af Taliban og magtskiftet.

Nagieb Khaja, Peter Eggert Vesterlund / Denmark / 2022 / 70 min / World Premiere

Terroir To Table - Wine Lovers' Guide to Food and Wine

film

Terroir To Table - Wine Lovers' Guide to Food and Wine

Årets film for vin-entusiaster er en sanselig rundtur i alle afkroge af vinens verden, fortalt af dem, der lever af og med den. Sommelierer, kokke og mikrobiologer deler deres passion - og et par tips.

Rasmus Dinesen / Denmark / 2022 / 80 min / World Premiere

Page 1