Søg

Filter

Section
A.I. at War

film

A.I. at War

Hvad kan kunstig intelligens fortælle os om de mørkeste sider af menneskeheden? Et filosofisk og paradoksalt menneskeligt eventyr med en robot som rejsekammerat, og med lyspunkter i mørket.

Florent Marcie / France, Iraq, Syria, Malaysia / 2021 / 107 min

After Nature

film

After Nature

Fire markante forskere og en kunstner kæmper på hver deres måde for at afbøde den menneskeskabte masseuddøen og forstå, hvordan menneskets jagt på velstand kan føre til et økologisk kollaps.

Esther Elmholt / Denmark / 2022 / 65 min / World Premiere

Carbon - An Unauthorised Biography

film

Carbon - An Unauthorised Biography

Med kreativt overskud, filosofisk dybde og ‘Succession’-stjernen Sarah Snook som fortæller får vi kulstoffets livshistorie. Født af stjernerne, til stede i os selv, og med kraft til at skabe og ødelægge.

Daniella Ortega, Niobe Thompson / Australia, Canada / 2022 / 90 min / International Premiere

Going Circular

film

Going Circular

En stor idé med store konsekvenser. Den cirkulære tænkning er slået igennem i videnskaber fra biologi til økonomi. Forstå hvad den revolutionerende idé går ud på i en ny film fra produceren af ‘My Octopus Teacher’.

Richard Dale / Netherlands / 2021 / 90 min

Healers

film

Healers

En nysgerrig og varm hyldest til sundhedsvidenskaben og de mennesker, der helbreder os: Lægerne, unge som gamle, og dem med kontakt til det hinsides.

Marie-Eve Hildbrand / Switzerland / 2021 / 80 min

How to Survive a Pandemic

film

How to Survive a Pandemic

Den anerkendte instruktør David France dokumenterer den utrolige historie om verdens største sundhedsvidenskabelige projekt: Udrulningen af corona-vaccinen.

David France / United States / 2022 / 106 min

People We Come Across

film

People We Come Across

700 finske turister rejser til Benin for at deltage i et vaccine-forsøg i en underspillet morsom film med et varmt blik for menneskelige brister og den evige vaklen mellem skade og gavn.

Mia Halme / Finland / 2021 / 80 min

Pleistocene Park

film

Pleistocene Park

Geni eller galning? Årets vildeste eventyrfilm tager os med på en bumlet rejse fra Fyn til Sibiriens stepper, hvor en russisk geofysiker vil genskabe istidens økosystemer gennem radikal rewilding.

Luke Griswold-Tergis / United States / 2022 / 101 min

The Invisible Extinction

film

The Invisible Extinction

Udryddelsen af sunde bakterier i vores kroppe kan eskalere en ny global sundhedskrise. Den gode nyhed: Feltets to bedste forskere er på sagen, og undersøger hvilken indflydelse mikrobiomer har på vores velvære.

Steven Lawrence, Sarah Schenck / United States / 2022 / 85 min / World Premiere

The North Drift

film

The North Drift

En flaskepost fra Dresden bringer nyt om utrolige havstrømme og plastikaffald i verdenshavenes store, flydende økosystem. En idealistisk og billedskøn eventyrfilm med overskud og en alvorlig agenda.

Steffen Krones / Germany / 2022 / 92 min

The Quintessence

film

The Quintessence

Filosofisk frikvarter med nogle af verdens skarpeste astrofysikere, der indvier os i deres personlige tanker og drømme om universets mest fundamentale - og mest abstrakte - mysterier.

Pamela Breda / United Kingdom, France, Switzerland, United States, Italy / 2021 / 70 min

Unseen Skies

film

Unseen Skies

Den amerikanske kunstner Trevor Paglen bruger den mest avancerede teknologi til at kortlægge overvågning, datastrømme og statens monitorering af vores liv. Nu står han midt i sit livs projekt.

Yaara Bou Melhem / United States, Australia / 2021 / 98 min

Page 1