Søg

FAABORG-MIDTFYN:DOX

Fra d. 23. marts til 3. april kan nogle af de bedste dokumentarfilm fra dette års CPH:DOX-filmprogram opleves rundt i hele Danmark. Vi stiller skarpt på de mest relevante emner og i samarbejde med lokale aktører i Faaborg-Midtfyn har vi skræddersyet et program til minifestivalen FMK:DOX.

 

Støttet af Faaborg-Midtfyn Kommune.

19:3023 marts

Nadia

Den danske fodboldstjerne Nadia Nadims kometrejse til den franske superliga – og tilbage til sin families rødder i Afghanistan.

Læs mere

Køb billet

Ringe Bio

84 min

19:3023 marts

Into The Ice

Et storslået, cinematisk eventyr om indlandsisen på Grønland med tre førende forskere på jagt efter hvad isen kan fortælle om vores klima, vores fortid og mulige fremtid. Episk og tankevækkende.

Læs mere

Køb billet

Ringe Bio

88 min

19:0025 marts

Nelly & Nadine

Dagbøger, postkort og smalfilm fortæller historien om forbudt kærlighed mellem to kultiverede kvinder, der fandt hinanden i en koncentrationslejr under krigen og indledte et livslangt forhold.

Læs mere 

Kommer snart

Faaborg-Midtfyn Bibliotek

92 min

10:00 2 april

Young Plato

Velkommen til Belfast, hvor en skolerektor bruger Platon, Nietzsche og Elvis Presley til at løse gamle og indgroede konflikter blandt sine elever. Et livligt, lidenskabeligt forsvar for tankens frihed.

Læs mere 

Kommer snart

Faaborg-Midtfyn Bibliotek

102 min