Søg

Event & Hosting praktik

Er du interesseret i at få erfaring med at arrangere og afvikle events, fester, middage og happy hour arrangementer for både filmbranchen og publikumsgæster? så er eventafdelingen hos CPH:DOX det helt rigtige sted for dig.

I Event & Hosting afdelingen på CPH:DOX tager vi os af organisering og produktion af events og mangler lige nu en praktikant til at fuldende vores lille team.

Arbejdsopgaverne vil variere, derfor er det vigtigt at du har mod på lange arbejdsdage under festivalen, men til gengæld kortere dage inden, er ansvarsbevidst og social, kan holde overblik under afvikling af events og har sans for de detaljer der skaber et godt event.

Som praktikant deltager du bl.a. i:

  • At planlægge og hoste middage og drinks arrangementer
  • At planlægge større fester og afvikle dem
  • Lave invitationslister og sende invitationer ud
  • Koordinere og have ansvaret for at de frivillige har en god oplevelse når de hjælper til

Send din ansøgning og CV til Fanny Sivertsen på *****@cphdox.dk">*****@cphdox.dk. Ansøgninger behandles løbende.

Praktisk info
Praktikperioden løber fra start januar (opstart efter aftale) til og med april 2022. Arbejdstiden er som udgangspunkt fuldtid (30 timer), men arbejdspresset varierer, og vi tager selvfølgelig hensyn til dit studie. Praktikken er ulønnet og det er derfor vigtigt, at du kan bruge den som led i en igangværende uddannelse. Vi anbefaler stærkt, at du har mulighed for at arbejde under hele festivalen (også weekender).‍