Søg

CPH:DOX søger frivilligpraktikant til 2022!

Drømmer du om at udvikle, planlægge og afvikle events? Elsker du at arbejde med mennesker og skabe unikke fællesskaber? Vær med til at skabe Danmarks største filmfestival. Vi søger en deltidspraktikant til at understøtte frivilligkoordineringen af over 400 frivillige på årets festival! 

CPH:DOX – Copenhagen International Documentary Film Festival – er en af Danmarks største årlige kulturbegivenheder med over 115.000 gæster, og en af verdens største festivaler for dokumentarfilm. Festivalen er samtidig en international branchebegivenhed med over 1.900+ branchegæster og en massiv interesse fra danske og internationale medier.

Praktikstillingen giver dig erfaring med både kommunikative, administrative og udviklingsmæssige opgaver samt eventkoordinering og -facilitering.

Eksempler på opgaver:
Samarbejde med de to frivillighedskoordinatorer om at udvikle, planlægge og afvikle frivillighedsdelen på CPH:DOX’s samtlige venues.
Koordinere, kommunikere og klæde det store antal frivillige godt på til afviklingen.
Rekruttere nye & fastholde gamle frivillige.
Bidrage til planlægningen af introarrangementer for de frivillige.
Andre praktiske og administrative opgaver.

Praktikstart, ECTS-point og arbejdstid:
Den næste udgave af CPH:DOX finder sted den 23. marts – 3. april 2022, og derfor er der mulighed for at få ECTS-point for praktikken som en del af forårssemestret på de videregående uddannelser. Praktikperioden løber fra start januar (opstart efter aftale) til og med april 2022. Vi forventer, at du har mulighed for at arbejde under hele festivalen (også weekender).

Vi leder primært efter deltidspraktikanter (ca. 25 timer), men antallet af timer bliver selvfølgelig planlagt i forhold til dit studie og job. Vi modtager også fuldtidspraktikanter. Bemærk, at praktikopholdet er ulønnet.

Til gengæld tilbyder vi:
Praktisk erfaring og mentoring inden for bl.a. frivilligkoordinering.
Indsigt i kulturmiljø og filmbranche på et internationalt niveau.
Udvikling af et stort netværk.
Muligheden for at være med til at forme en af Danmarks største kulturbegivenheder.
Et ungt, kreativt og sjovt arbejdsfællesskab i hippe Kødbyen på Vesterbro. 

Sådan ansøger du:
Send en kort, motiveret ansøgning inkl. CV til *****@cphdox.dk">*****@cphdox.dk senest d. 15. december 2021. 

Hvis du har nogen spørgsmål, er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os først. Vi vurderer de enkelte ansøgninger og indkalder til uddybende samtale.

Vi glæder os til at høre fra dig!