Søg

Børne:Dox - Præsenteret af Buster

Tag dine voksne med i biografen!
Gratis adgang for børn, normal billetpris for voksne.

Sammen med Danmarks største filmfestival for børn og unge, BUSTER, står vi klar med et stjernespækket skole- og weekendprogram med dokumentarfilm for begyndere og let øvede. Mød børn og unge, der danser ballet, driver den af, bygger huler, elsker heste, savner, tænker og drømmer i en række film skabt af stærke dokumentariske fortællere. Programmet er til børn, unge, forældre og bedsteforældre. Der vil være events og premierearrangementer på udvalgte visninger.

Om BUSTER: Over 30.000 børn, lærere og familier deltager i festivalen hvert år i september og oktober. Programmet indeholder 100+ film, spil og tv-serier. Læs mere på www.buster.dk.

Alfred danser ballet

Alfred danser ballet

Hvordan er det at skulle vinke farvel til det liv man kender, for at forfølge ens drøm? Alfred er blevet optaget på Den Kongelige Balletskole og skal til at tage hul på et nyt kapitel i sit unge liv. Fra 6 år.

Christian Sønderby Jepsen / Denmark / 2022 / 69 min
Heart of Oak

Heart of Oak

Hver lille detalje er fanget på kornet (og i 4K) i en film, hvor det mangfoldige dyreliv omkring et enkelt egetræ udspiller sig som et dagligt drama på liv og død. En publikumsfavorit, og en enorm naturoplevelse. Fra 8 år.

Laurent Charbonnier, Michel Seydoux / France / 2022 / 80 min
Nest

Nest

De islandske årstider danner baggrund for en helt unik oplevelse filmet fra én vinkel over et år, hvor tre børn bygger en hule. Instrueret med varme og humor af Hlynur Pálmason (‘Vinterbrødre’). Fra 6 år.

Hlynur Pálmason / Iceland, Denmark / 2022 / 23 min
Vores børnehjem

Vores børnehjem

Fire danske børns liv på børnehjemmet Skovgården, filmet over et år. Der er både glade og svære øjeblikke undervejs, når Thais, Tobias, Lærke og Sarah inviterer os ind i deres verden. Fra 7 år.

Ulla Søe / Denmark / 2022 / 34 min
Ponylove

Ponylove

Fart, fællesskab og følelser. Eva Marie Rødbros serie om en gruppe teenage-pigers forhold til deres heste når hele følelsesregisteret rundt, men er frem for alt en stærk ungdomsserie med hjerte. Fra 9 år.

Eva Marie Rødbro / Denmark / 2022 / 70 min
Shabu

Shabu

Shabu har smadret sin mormors bil. For at gøre skaden god igen sælger han is på gaden, indtil han får en lys idé til at tjene penge til reparationen: Han skal da arrangere en musikfestival! Fra 12 år.

Shamira Raphaëla / Netherlands, Belgium / 2021 / 75 min