Søg

BRØNDBY:DOX

Fra d. 15-26. marts 2023 kan du opleve et udvalg af de allerbedste nye danske og internationale dokumentarfilm, når CPH:DOX og lokale kulturinstitutioner rundt omkring i Danmark inviterer til minifestivaler med dokumentarfilm, debatter og events. 
Vi stiller skarpt på de mest relevante emner og i samarbejde med ‘Kernen’ har vi skræddersyet et program til minifestivalen BRØNDBY:DOX.
Det samlede filmprogram for BRØNDBY:DOX bliver offentliggjort d. 22 februar

 

17:00

Monday
March 20

Oplæg med Andreas Otte

Med efterfølgende oplæg om Grønlandsk musik af Andreas Otte, forfatter til afhandlingen “Popular music from Greenland – Globalization, nationalism and performance of place"

film

59 min

19:00

Thursday
March 23

Efterfølgende samtale og oplæg

Den danske fotograf Daniel Rye er en af hovedpersonerne i et nervepirrende gidseldrama baseret på et chokerende, konfronterende interview med to livstidsdømte, britiske ISIS-medlemmer. Få indblik i to beretninger fra hver sin side med hver sin agenda, når Kernen viser Puk Damsgaard og Søren Klovborgs nye dokumentar The Hostage Takers. Efterfølgende er der oplæg med lektor og traumepsykolog fra Københavns Universitet, Karen-Inge Karstoft.

film

86 min

14:00

Saturday
March 25

Oplæg med Kristi og kaffe

Efter filmen byder vi på kaffe og byhavesnacks blandt højbedene på toppen af Kernen. Her kan du møde, Kirsti, der i samarbejde med Kernen er ved at opstarte et havefællesskab.

film

85 min