Søg

babybio

Nybagte forældre skal selvfølgelig også have lov til at opleve virkeligheden på det store lærred! Derfor arrangerer vi på de to onsdage (kl. 12) under festivalen særlige Babybio-forestillinger i Empire Bios lounge.

I biografsalen vil vi, af hensyn til de kære små, dæmpe lyden en smule og skrue lidt op for lyset.

Hvis jeres barn/børn sover udleveres to sedler med ens numre – det ene sættes på barnevognen, og det andet tages med ind i salen. Barnevogne med sovende børn stilles i Empire Bios lounge, så personalet har overblik og kan høre dem. Under Babybio er der konstant overvågning af de sovende børn. Tomme barnevogne stilles udenfor. I tilfælde af at barnet vågner, bliver nummeret råbt op i salen. Den lille kan derefter komme med ind i salen og få slutningen af filmen med. Man er også velkommen til at tage børnene med ind i salen allerede ved forestillingens begyndelse.

På toiletter vil der være pusleborde, og biografen har en mikroovn til opvarmning af eventuelle flasker.

12:00

Nothing Last Forever

Velsleben og vildt underholdende diamant-thriller med et karaktergalleri ud af en spionfilm, der punkterer myten om de tidligere så ædle sten, som i dag kan fremstilles på en fabrik.

Læs mere

23. marts, 12:00
Empire Bio

Køb Billet

87 min

12:30

Into the Ice

Et storslået, cinematisk eventyr om indlandsisen på Grønland med tre førende forskere på jagt efter hvad isen kan fortælle om vores klima, vores fortid og mulige fremtid. Episk og tankevækkende.

Læs mere

23. marts, 12:30
Empire Bio

Køb Billet

86 min

12:00

An Eternity of You and Me

En rørende og humoristisk fortælling om kønsroller og om to menneskers kamp for at få opfyldt deres drøm om at få et barn – med instruktøren selv i den kvindelige hovedrolle.

Læs mere

30. marts, 12:00
Empire Bio

Køb Billet

75 min

12:30

Fire of Love

Enestående poetisk og billedsmuk eventyrfilm om et fransk forskerpar, udelukkende klippet med deres egne optagelser fra Jordomrejser på jagt efter vulkaner i udbrud i 1970’erne og 80’erne.

Læs mere

30. marts, 12:30
Empire Bio

Køb Billet

93 min