For kun 75 kroner får du både film, koncert og fest når CPH:DOX sammen med Normann Copenhagen afslører årets program 16. februar i Bremen Teater.

Hvis du kun skal se én dokumentarfilm i år (og det skal du selvfølgelig ikke), er ’The Work’, med 5-stjernede internationale anmeldelser og flere festivalpriser, et virkelig godt bud.

Nu kommer filmen endelig til Danmark – og du kan opleve den til vores programlaunch sammen med Normann Copenhagen i Bremen Teater! Efter visningen er der koncert med Marshall Cecil og efterfest i Natbar-regi.

’The Work’ følger tre mænd udefra, der indvilliger i at deltage i et gruppeterapeutisk eksperiment med de hårdeste fanger i Folsom-fængslet. Med en unik access, et eminent kameraarbejde og en lydside, der får én til at miste pusten, lader denne enestående film os komme helt tæt på nogle af Amerikas farligste mænd, mens de én efter én bryder sammen i armene på tidligere dødsfjender.

Man tror det er løgn, men det er den skinbarlige virkelighed. En film så vild og intens, at den bliver siddende på nethinden, i maven og i hjertet mange år ud i fremtiden.

Vild, intens og voldsom

Johnny Cash er ikke den eneste, der gennem årene har fået lov at besøge det berømte Folsom State Prison i Texas. ‘The Work’ følger tre mænd udefra, der indvilliger i at deltage i et gruppeterapeutisk eksperiment med de hårdeste fanger i Folsom-fængslet. Fire dage tilbringer de sammen med bandemedlemmer, mordere og nynazister. Og hvilke fire dage!

Med en unik access, et eminent kameraarbejde og en lydside, der får én til at miste pusten, lader denne enestående film os komme helt tæt på nogle af Amerikas farligste mænd, mens de én efter én bryder sammen i armene på tidligere dødsfjender. Man tror det er løgn, men det er den skinbarlige virkelighed.

Koncert & dj’s

Når ’The Work’ bliver vist 16. februar i Bremen Teaters unikke lokaler, løfter CPH:DOX samtidig sløret for årets program, der kommer til at bestå af over 200 internationale dokumentarfilm samt et hav af koncerter, fester, talks, events, workshops og meget mere.

Visningen bliver efterfulgt af en kort koncert med den københavnske fremadstormende trio, Marshall Cecil, der med sikker hånd mikser r&b, pop, hip-hop, alternativ rock og elektronisk. Bandet slap debut EP’en ‘Heady (Part 1)’  tilbage i november  og har spillet udsolgte koncerter på Huset samt Loppen.

Efter koncerten spiller Natbars dj’s Tykmesteren og Massimo op til dans.

CPH:DOX & Normann Copenhagen: Programlaunch 2018. Fredag d. 16 februar, Bremen Teater. Døre åbnes kl. 20, filmstart klokken 20.30. Billetter til hele aftenen koster 75 kroner – men du får 20% hvis du køber dem igennem Facebookeventet her.