Hvis du kommer udenbys fra, har vi en række muligheder for indkvartering. CPH:DOX er meget mere end en filmfestival og vi tilbyder en lang række events og begivenheder foruden de mange filmvisninger. For at CPH:DOX skal blive en god oplevelse, er det vigtigt, at du er godt udhvilet efter en travl dag på festivalen. Derfor har vi aftaler med nogle af de mest trendy og egnede hoteller i byen, både med hensyn til beliggenhed og pris, sådan at du kan føle dig godt tilpas under dit ophold.

Alle vores hoteller ligger indenfor gåafstand til festivalcentrum, samt biografer og venues som vil blive brugt under festivalen.

Har du nogen spøgsmål, er du velkommen til at kontakte os på guest@cphdox.dk

Hotel


Hotel Kong Frederik

First Hotel Kong Frederik er det oplagte valg for den rejsende som værdsætter central beliggenhed og værelser, der oser af eklektisk byhus-atmosfære. First Hotel Kong Frederik kombinerer charmen og personligheden fra et boutique-hotel med en høj servicestandard. Gå på opdagelse i Københavns pulserende byliv og kom tilbage på First Hotel Kong Frederik og få en nattesøvn, som er en konge værdig.

Address: Vester Voldgade 25, Copenhagen 1552, Denmark

Hjemmeside

TripAdvisor

Bestil dit ophold direkte på følgende link

First Hotel 27

På Løngangsstræde 27, i den historiske del af København, ligger Hotel Twentyseven. Her har der været drevet hotel i mange år og huset i sig selv bærer på over 100 års historie. Hotellet har dog fulgt Københavns pulserende udvikling, og er indrettet farverigt, moderne og med et godt drys skandinavisk humor.

Address: Loengangstraede 27, Copenhagen 1468, Denmark

Hjemmeside

TripAdvisor

Bestil dit ophold direkte på følgende link

Hotel Scandic Front

Scandic Front ligger i hjertet af København i starten af den populære havnefront Langelinie – lige over for Operahuset og i gåafstand til Skuespilhuset. Et stort udvalg af barer og restauranter ligger lige om hjørnet og langs kanalen i Nyhavn. Københavns bedste shoppingmuligheder ligger i gåafstand fra hotellet og en oplagt mulighed, når du bor her, er at besøge de velrenommerede gallerier og auktionshuse i Bredgade.

Address: Sankt Annæ Pl. 21, 1250 København K

Hjemmeside

TripAdvisor:

Bestil dit ophold direkte på følgende link

Human Hotel

Human Hotel er et fællesskab af kunstnere og filmskabere, der udlejer boliger og værelser til hinanden til venlige priser. Curated af kunstgruppen Wooloo har Human Hotel indkvarteret gæsterne til filmorganisationer som CPH: DOX, Winter Film Awards, New Renaissance Film Festivaler, Filmfestivaler og mange flere. Bestil dit ophold via Human Hotel og tryk på vores lokale filmfællesskab i løbet af din tid på CPH: DOX.

Brug promokoden “DOX18” og modtag 50% rabat på vores bookinggebyr.

  1. Go to their website
  2. Register using your email or Facebook.
  3. Your contact information remains private until you are matched and have accepted your match.

Hostel


Copenhagen Downtown Hostel

Tildelt prisen som Danmarks bedste hostel i flere år nu, er Downtown kendt for sin sjove, afslappede vibe og lave priser. Hostellet befinder sig lige i hjertet af byen, med gåafstand til de fleste af festivalens venues. CPH:DOX gæster får 10% rabat på den normale pris.

  1. Book your room at Downtown’s website.
  2. Send an email to info@copenhagendowntown.com with your booking number and state that you are a CPH:DOX guest.
  3. You will get the offer upon arrival.

Generator Hostel

Generator København ligger helt centralt lige ved siden af Kongens Nytorv. Med sin placering i en bygning designet af Philippe Starck er stedet samlingspunkt for både rejsende og lokale, som tiltrækkes af det specialdesignede møblement og en vel udsmykket bar og café. Med sine illustrationer af Tim Bjørn, sindrige belysning, en Shuffleboard og den store udendørs terrasse og pétanque-bane er Generator København en oase midt i byen.

Lige nu tilbyder Generator ekstra 30%  på dit ophold fra 1. december 2017 til 31. marts 2018.
Bestil inden 28. februar 2018

Tilbud slutter: 28-02-2018

Hjemmeside

TripAdvisor

Bestil dit ophold direkte på følgende link

Click edit button to change this text.