Et opgør med alternative fakta!

Film & høj-aktuelle debatter

Interaktiv udstilling og Virtual Reality biograf

Et nyt talk-program med kunstnerne i førersædet

5-dages konference:
Teknologi, videnskab, kunst og impact

 • READ MORE
  CPH:DOXs første forårsudgave bringer festivalen op i den internationale top
  For første gang slog CPH:DOX dørene op i marts måned – med nyt samlende festivalpalæ på Kunsthal Charlottenborg, et publikumstal der slår rekord-året fra 2015, samt en 20% stigning i antallet af internationale branchegæster! Vi ses 15-25. marts 2018!
 • READ MORE
  Interview med ‘DRIB’-folkene: "Det er jo satire, og satire overdriver"
  Norske Kristoffer Borglis første spillefilm 'DRIB' er en satirisk rekonstruktion af Amir Asgharnejads bizarre møde med reklamebranchen og måske et anderledes kritisk blik på mediernes manipulation - what’s real and what’s not?
 • READ MORE
  Ekstravisningerne på ONSDAG D. 29!
  Her er ekstravisningerne på onsdag! 11 dage går hurtigt, og med over 200 film på programmet, er det ikke altid man når at se, alle de dokumentarer, man så gerne ville. Her har du aller-allersidste chance for at se nogle af festivalens mest populære film på det store lærred!
 • READ MORE
  Ekstravisningerne på TIRSDAG D. 28!
  Her er ekstravisningerne på tirsdag! 11 dage går hurtigt, og med over 200 film på programmet, er det ikke altid man når at se, alle de dokumentarer, man så gerne ville. Her har du aller-allersidste chance for at se nogle af festivalens mest populære film på det store lærred!
 • READ MORE
  Ekstravisningerne på MANDAG D. 27!
  Her er ekstravisningerne på mandag! 11 dage går hurtigt, og med over 200 film på programmet, er det ikke altid man når at se, alle de dokumentarer, man så gerne ville. Her har du aller-allersidste chance for at se nogle af festivalens mest populære film på det store lærred!
 • READ MORE
  Guide til sidste dag, 26. marts!
  Den sidste dag på CPH:DOX byder på både storvildjagt i Namibia, en talk med de Lykkeberg brødre, en koncert med Avey Tare, samt en dokumentarfilm om illegale indvandrere i Danmark.
Flere nyheder

everyday

CPH:DOXs nye medieplatform. Upload og del din egen fortælling.

Besøg Everydayproject.dk