Velkommen til skoleprogrammet på CPH:DOX

Virkeligheden kan være svær at blive klog på – men med dokumentarfilm bliver det lidt nemmere. Og når filmen er både aktuel, fængende og fuld af viden, er dokumentarfilm også et stærkt supplement til undervisningen. Ikke mindst når filmene bliver vist, der hvor de fortjener at blive set – på det store lærred.

Skoleprogrammet på CPH:DOX består af mere end 22 film, der er målrettet specifikke fag og temaer, så du som lærer får mest muligt ud af at tage dine elever med på CPH:DOX. Vi har udviklet læringsmaterialer til alle film i programmet, og vi kombinerer alle visninger med efterfølgende debatter, workshops og oplæg, så eleverne får masser af ny viden, inspiration og nye perspektiver med hjem.

Skolebilletter på CPH:DOX koster 25 kroner og kan købes her på hjemmesiden under hver enkelt film, hvor du kan betale med både kreditkort og med skolens EAN-nummer. Under Filmprogram kan du læse mere om de 22 film og filmpakker i programmet, og under Visninger kan du se, hvor og hvornår filmene bliver vist.

God fornøjelse med programmet
– vi glæder os til at se dig fra den 12. til 25. marts 2018

Marie Ørbæk Christensen

Projektleder (på barsel fra 1. januar 2018)

Everyday & CPH:DOX for børn og unge
marie@cphdox.dk
60 47 69 06

Nanna Appel Rosenberg

Projektleder (barselsvikar per 1. januar 2018)

CPH:DOX for børn og unge
nanna.r@cphdox.dk
26 84 17 90