Our Vinyl Weighs A Ton

Back to screening overview

Our Vinyl Weighs A Ton: This is Stones Throw Records (2013)

Jeff Broadway, 92 min
USA

Never Forever (2013)

Lily X., 18 min
USA
Title 1 of 2 of the compilation Our Vinyl Weighs A Ton
Go to title 1 of 2

Our Vinyl Weighs A Ton: This is Stones Throw Records

Jeff Broadway, 92 min
USA
Title 2 of 2 of the compilation Our Vinyl Weighs A Ton
Go to title 2 of 2

Never Forever

Lily X., 18 min
USA
Select a title in this screening
This is an archived screening, from CPH:DOX 2013.
Search our complete archiveOther screenings from 2013

Inviter dine venner på Facebook

Archived
This is an archived screening, from CPH:DOX 2013.

Our Vinyl Weighs A Ton

ÅRETS MUST-SEE HIPHOP-FILM! ET KALEJDOSKOPISK PORTRÆT AF KLASSENS FRÆKKE DRENG, STONES THROW-PLADESELSKABET - MED EN 'NOW-AGE PSYCH-OPERA' AF PRINCE RAMA!


Alle ægte hiphop-fans vil kaste respektfulde håndtegn efter navne som J Dilla, Madlib og MF Doom fra pladeselskabet Stones Throw. Men bag musikken finder vi den både excentriske og indadvendte initiativtager Peanut Butter Wolf, der altid har fulgt hjertet og ikke de økonomiske mavefornemmelser. Filmen laver flikflakspring fra nutiden tilbage til 'the hip hop-heydays' til kloge ord fra ultra-fanboys som Tyler, the Creator, Beastie Boys, Ariel Pink og Questlove. Selv Kanye West går helt i stå i forsøget på at sætte ord på afdøde J Dillas geni! Et must for beatentusiaster og obligatorisk pensum for alle med en modig iværksætter i maven. Dem, som vil have bling får 'Never Forever' med Prince Rama som forfilm; en 'now-age psych-opera' drysset i glimmer og med kvinder klædt minimalt i guld.


OBS. Visningen d. 7/11 i Teater Grob præsenteres i samarbejde med Bitchslap Magazine. Efter filmen vil der være hiphop-hygge med DJ Graded, Fergus Murphy, Dixone m.fl. i Teater Grobs hyggelige foyer.


Our Vinyl Weighs A Ton: This is Stones Throw Records

ÅRETS MUST-SEE HIPHOP FILM! ET KALEJDOSKOPISK PORTRÆT AF KLASSENS FRÆKKE DRENG, STONES THROW-PLADESELSKABET.

Alle ægte hiphop-fans vil kaste respektfulde håndtegn efter navne som J Dilla, Madlib og MF Doom. De som blandt andet udgør Stones Throw-pladeselskabets brogede - og til tider tragiske - historie. Bag pladeselskabet finder vi den både excentriske og indadvendte initiativtager, Peanut Butter Wolf, som på mange måder er en eksempelløs karakter, der altid har fulgt hjertet og ikke de økonomiske mavefornemmelser. Filmen laver flikflakspring fra 'the hiphop-heydays' og til nutiden, hvor også genreeklektiske navne som James Pants, Anika og Mayer Hawthorne får lov til at udfolde sig. Vi får aldrig-før-sete optagelser, hjemmevideoer og kloge ord fra ultra-fanboys som Tyler, The Creator, Beastie Boys, Ariel Pink, Common, Questlove og ikke mindst en sjældent set mundlam Kanye West, der bruger halvandet minut på at prøve at beskrive magien ved det afdøde geni J Dilla, men som må nøjes med en temmelig XXX-rated - men sært passende - metafor. Filmen udfoldes på sprudlende vis, blandt andet med animationsindslag og kameraføring ligeså smooth som Dâm-Funk himself, og er et rent tag-selv-bord for rap- og beatentusiaster. Og obligatorisk pensum for alle med en modig iværksætter i maven. (INTERNATIONAL PREMIERE)

OBS. Visningen d. 7/11 i Teater Grob præsenteres i samarbejde med Bitchslap Magazine. Efter filmen vil der være hiphop-hygge med DJ Graded og andre navne i Grobs hyggelige foyer.

Year
2013
Production
A Gatling Pictures and Media TV Presse
Camera
Jordan Haro
Isaac Sterling
Sebastien Bauer
Script
Rob Bralver
Music
Madlib
Director
Jeff Broadway
Engelsk uden undertekster
Runtime
92 Minutes
Country
USA
Producer
Jeff Broadway
Editor
Robert Bralver
Animation
Rory Gamble
Kay Reghabi
Original Title
Our Vinyl Weighs A Ton: This is Stones Throw Records

Never Forever

PRINCE RAMAS 'NOW'-AGE PSYCH-OPERA: MUSKELMÆND I GLIMMER, DIAMANTBEKLÆDTE POP-PRINSESSER OG DANSENDE ZOMBIER.

Et skrigende neon-utopia med muskelmænd drysset i glimmer og kvinder klædt minimalt i guld. Et computerspilsunivers med diamantbeklædte dansere og en vært i børnehavealderen. Apokalyptiske tilstande med glimmerblod, dødningehoveder og zombier i trance. Dét er hovedingredienserne i verdens første såkaldte 'now-age psych-opera'! Den obskure kortfilm, 'Never Forever', er skabt af de excentriske søstre Taraka og Nimai Larson fra psych-pop duoen Prince Rama. Allieret med Lily X. fra filmstudiet Astral Projects har Prince Rama kreeret et futuristisk univers fyldt med virtual reality robotter, en skønhedsdronning og kultlignende tilstande. Anført af en selvdestruktiv pop-prinsesse rejser Prince Rama fra et utopisk drømmeland til et dunkelt dommedagsunivers ledsaget af iskold psych-pop fra søstrenes seneste album - som meget passende bærer titlen: 'Top Ten Hits of the End of the World'. (VERDENSPREMIERE)

Year
2013
Cast
Prince Rama
Taraka Larson
Nimai Larson
Country
USA
Producer
Tony Lowe
Ben Bernstein
Firas Alexander
Editor
Lily X.
Music
Prince Rama
Animation
William Rahilly
Dialogue
English
Runtime
18 Minutes
Production
Astral Projects
Camera
Max Lakner
Script
Lily X.
Prince Rama
Sound
Prince Rama
Original Title
Never Forever
Director
Lily X.
Uden dialog
Other films in this section