MY:FAVOURITES

Enten log ind eller Opret Bruger for at gemme film og events til din MY:FAVOURITES-konto.The Political Party: Presented by CPH:DOX & Turning Tables

The Political Party: Presented by CPH:DOX & Turning Tables

210 min.

2015

The Political Party: Presented by CPH:DOX & Turning Tables

REALITY:CHECK blæser taget af TELTET, når vi sammen med Turning Tables byder velkommen til fire af Danmarks største DJ’s - ganske gratis!

REALITY:CHECK blæser taget af TELTET, når vi sammen med Turning Tables byder velkommen til fire af Danmarks største DJ’s - ganske gratis! Ras Money, også godt kendt som Raske Penge, leverer et strickly vinyl set med både reggae, soul og pigtråd. Phase5 har produceret for R&B-legenden Bryan McKnight og desuden samarbejdet med kunstnere som A Tribe Called Quest, Lucy Love og Trentemøller. Den dynamiske superduo Ladybox spiller alt fra upbeat booty shakers til hårdt pumpende electro og over til tung basmusik. Og DJ Hvad er især kendt for sine excentriske mix, der indkorporerer alt fra Bollywood og Punjab breakcore til hiphop og foruroligende lydeffekter. Samtlige DJ’s er engageret i Turning Tables, og mens de leverer beats, supplerer Jameson og Havana Club med gratis drinks.

NB: Arrangementet er gratis!

År: 2015
Varighed: 210 min
Tags: Events & Parties REALITY:CHECK Politik

I samme serie