MY:FAVOURITES

Enten log ind eller Opret Bruger for at gemme film og events til din MY:FAVOURITES-konto.CPH:DOX x IBYEN: The future of eco-eating

CPH:DOX x IBYEN: The future of eco-eating

CPH:DOX x IBYEN: The future of eco-eating

90 min.

10 Billion - What's On Your Plate? (2015)

Valentin Thurn , 102 min.

Tyskland

CPH:DOX x IBYEN: The future of eco-eating

Film og øko-fællesspisning i Absalon med den spansk-engelsk madkunstner og øko-aktivist Fran Gallardo.

CPH:DOX og IBYEN inviterer til økologisk fællesspisning i Absalon efter visningen af filmen '10 Billion - What’s On Your Plate?' (se s. 36). Her vil den spansk-engelske madkunstner Francisco Gallardo servere og introducere et par kulinariske former for miljømæssigt indlejret vold i grænsefladerne mellem økologier, teknologi og samfund. Gallardo undersøger utallige skalaer af biomagt, regeringsmuligheder og hverdagsliv, som flyder gennem Nordsøen - alt sammen med tungen som kritisk redskab! Lyder det abstrakt? Kom og smag det selv!

CPH:DOX x IBYEN: The future of eco-eating

CPH:DOX og IBYEN inviterer til økologisk fællesspisning i Absalon efter visningen af filmen '10 Billion - What’s On Your Plate?'. Her vil den spansk-engelske madkunstner Francisco Gallardo servere og introducere et par kulinariske former for miljømæssigt indlejret vold i grænsefladerne mellem økologier, teknologi og samfund. Gallardo undersøger utallige skalaer af biomagt, regeringsmuligheder og hverdagsliv, som flyder gennem Nordsøen - alt sammen med tungen som kritisk redskab! Lyder det abstrakt? Kom og smag det selv!

Varighed:
90 min.

10 Billion - What's On Your Plate?

Hvordan sikrer vi os, at de 10 milliarder mennesker, der meget snart skal deles om vores lille planet, alle sammen kan få nok at spise? Et spørgsmål, der kun vil blive mere og mere akut i de kommende årtier. Umiddelbart er der to veje at gå: den industrialiserede og ultra-effektive, og den økologiske. Men måske er der også en tredje mulighed. Interessen for hvor maden kommer fra er (heldigvis) i voldsom fremgang fra både politisk, teknologisk og samfundsmæssigt hold. Og vil man selv blive klogere på ens egen rolle i den globale fødekæden, er '10 Billion' en både underholdende og lærerig appetitvækker.

Instruktør:
Valentin Thurn
Land:
Tyskland
År:
2015
Varighed:
102 min.
Vis mere info

Dialog: English, German
Undertekster: Engelske undertekster
Kamera: Hajo Schomerus
Musik: Dürbeck&Dohmen
Producer: Jürgen Kleinig, Tina Leeb
Klipper: Henk Drees
Produktionsfirma: Celluloid Fabrik
Vis mindre info

Varighed: 192 min
Tags: Events & Parties Events

I samme serie