MY:FAVOURITES

Enten log ind eller Opret Bruger for at gemme film og events til din MY:FAVOURITES-konto.The Wolfpack

The Wolfpack

Crystal Moselle, 89 min.

USA, 2015

The Wolfpack

Årets Sundance-vinder er en født kultfilm. En helt utrolig historie om seks brødre, der voksede op i en verden af videofilm.

Hele deres barndom har de seks Angulo-brødre været indespærret i en lejlighed i New York. Deres eneste kontakt til verden udenfor er gået gennem videofilm. Film, som de nu halvstore teenage-drenge ikke blot har set igen og igen, men også genskabt scene for scene med deres egne, hjemmelavede rekvisitter og et gammelt videokamera i den trange lejlighed. Lige indtil den dag, hvor en af brødrene undslipper og oplever den virkelige verden nede på gaden. Og det var lige præcis der, den debuterende instruktør Crystal Moselle mødte ham og opdagede brødrenes historie. 'The Wolfpack' er en af den slags helt enestående film, hvor man simpelthen er ved at falde ned af stolen over hvor surrealistisk, underholdende og rørende virkeligheden pludselig kan vise sig at være, når den rette instruktør er heldig at være på det rette sted på det rette tidspunkt. Årets Sundance-vinder, og en født kultfilm.

Instruktør: Crystal Moselle
Original Titel: The Wolfpack
Land: USA
År: 2015
Varighed: 89 min
Sprog: Danske undertekster
Tags: Politikens Publikumspris Top Dox Hits
Vis mere info
Kamera: Crystal Moselle
Lyd: Tom Paul
Musik: Danny Bensi, Saunder Jurriaans, Aska Matsumiya
Casting: Bhagavan Angulo, Govinda Angulo, Narayana Angulo, Mukunda Angulo, Krisna Angulo, Jagadesh Angulo, Visnu Angulo, Susanne Angulo, Oscar Angulo
Producer: Izabella Tzenkova, Crystal Moselle, Hunter Gray & Alex Orlovsky
Klipper: Enat Sidi
Vis mindre info

I samme serie