I år er DOX:ON:TOUR i Odsherred Kommune. Nedenfor kan du læse mere om de filmvisninger og events som kommer til at finde sted under CPH:DOX festivalen. Vi ses i mørket!

[Film Still]

Banksy Does New York

Kulturhuset Vig Bio | 13. nov. kl. 17:00

En film om Banksy, gadekunst og metropolen New York. Aftenen vil desuden byde på parkour, skate- og graffitti-event. Arrangeret i samarbejde med Ung i Odsherred.

Billetpris: 75 kr. KØB HER

Læs mere om filmen HER

 

[Film Still]

Intet bliver som før

Kulturhuset Vig Bio | 14. nov kl. 16:30

Storslået klimafilm. Filmen er en del af en landsdækkende simultanvisning. Efter filmen vil der være en livetransmitteret interaktiv Q&A med filmens instruktør Avi Lewis, forfatteren bag bogen, Naomi Klein, og kunstneren Shepard Fairey, der også er filmens executive producer.

Billetpris: 75 kr. KØB HER

Læs mere om filmen HER

 

[Film Still]

Noma – My Perfect Storm

Kulturhuset Vig Bio | 15. nov. kl. 17:00

En film om Rene Redzepi og hans hjertebarn Noma. Efter filmen vil der være Q&A med en repræsentant fra den lokale biodynamiske Birkemosegaard, der blandt andet er fødevareleverandør til Noma.

Billetpris: 75 kr. KØB HER

Læs mere om filmen HER

 

[Film Still]

Cool Cats

Pakhuset | 20. nov. kl. 19.30

En musikfilm om det spirende danske jazzmiljø i 60’erne. I forbindelse med visningen vil instruktøren Janus Køster-Rasmussen fortælle om arbejdet med filmen. Ydermere vil Bo Steif og Hans Ulrik før og efter filmen fortælle anekdoter og spille nogle af Websters og Gordons yndlingsnumre i egen fortolkning. 

Billetpris: 50 kr. KØB HER

Læs mere om filmen HER