I år er DOX:ON:TOUR i Lolland Kommune. Nedenfor kan du læse mere om de filmvisninger og events som kommer til at finde sted under CPH:DOX festivalen. Vi ses i mørket!

[Film Still]

Racing Extinction

Visual Clima Center – Globen | 5 nov. kl. 19:00

Højakutel film om aktivisme, klimaforandringer og menneskeskabt masseudrydelse. Efter filmen vil der være gratis visning af Globen ved klimacentrets Leo Christensen.

Billetpris: 95 kr. KØB HER

Læs mere om filmen HER

 

[Film Still]

Intet bliver som før

Visual Climate Center – Globen | 14 nov kl. 16:30

Storslået klimafilm. Filmen er en del af en landsdækkende simultanvisning. Efter filmen vil der være en livetransmitteret interaktiv Q&A med filmens instruktør Avi Lewis, forfatteren bag bogen, Naomi Klein, og kunstneren Shepard Fairey, der også er filmens executive producer.

Billetpris: 85 kr. KØB HER

Læs mere om filmen HER

 

[Film Still]

Noma – My Perfect Storm

Nakskov Teatersal | 20. nov. kl. 19:00

Et intimt portræt af Rene Redzepi og hans hjertebarn Noma. I forbindelse med filmen vil ejerne af Babette (Vordingborg) deltage og fortælle en intens histortie om deres kamp og succes på vejen til at blive en national anerkendt Gourmet restaurant i provinsen. Derudover vil repræsentant fra Business Lolland Falster holde et oplæg om iværksætteri i provinsen. I forbindelse med filmen tilbyder “Thorlin Spisested” i Stokkemarke en særligt udvalgt tapas menu til 125,- per kuvert lavet af årtidens lokale råvarer. Dette kan bestilles på joan@thorlin.dk frem til den 16/11. Servering vil finde sted mellem kl. 18 og 19 i kantinen ved Teatersalen.

Billetpris: 70 kr. KØB HER

Læs mere om filmen HER