I år er DOX:ON:TOUR i Køge Kommune. Nedenfor kan du læse mere om de filmvisninger og events som kommer til at finde sted under CPH:DOX festivalen. Vi ses i mørket!

[Film Still]

Banksy Does New York

KØS | 12. nov kl. 19:30

En film om Banksym gadekunst og metropolen New York. Filmen introduceres af DJ, producer, kurator og forfatter Katrine Ring, der blandt andet har skrevet bogen ‘Walk This Way – om gadekunst’.

Billetpris: 70 kr KØB HER

Læs mere om filmen HER 

[Film Still]

A Sinner in Mecca

Tapperiet | 18. nov kl. 19:00

En personlig fortælling om kampen mellem religion og homoseksualitet. Før filmen vil der være oplæg med lektor ved Københavns Universitet, Ehab Galal.

Billetpris: 35 kr KØB HER

Læs mere om filmen HER 

[Film Still]

Racing Extinction

Tapperiet | 19. nov kl. 19:00

Højaktuel film om aktivisme, klimaforandringer og menneskeskabt masseudrydelse. Inden filmen vil der være et oplæg af Peter Skødt Knudsen fra WWF (Verdensnaturfonden), som er biolog og havformidler.

Billetpris: 35 kr KØB HER

Læs mere om filmen HER 

[Film Still]

Et hjem i verden

Køge Bibliotek | 19. nov kl. 19:00

En følelsesladet film om flygtningebørn. Livetransmission fra et asylcenter. I forbindelse med filmvisningen vil der være Q&A med instruktør Andreas Koefoed, hvor man har mulighed for at stille spørgsmål fra hele landet via SMS og Twitter. Og bagefter vil biblioteket selv facilitere debat om flygtningespørgsmålet i Køge.

Billetpris: Gratis, men kræver billet HER

Læs mere om filmen HER 

[Film Still]

Hugland

Køge Bibliotek | 20 nov kl. 19.30

Personlig skildring af Lars H.U.G og hans comeback-plade. Efter filmen vil der være Q&A med instruktør Andreas Haaning Christiansen og biblioteket fyrer up for H.U.G på anlægget

Billetpris: 50 kr. inkl. en gratis øl/vand KØB HER

Læs mere om filmen HER