I år er DOX:ON:TOUR i Gentofte Kommune. Nedenfor kan du læse mere om de filmvisninger og events som kommer til at finde sted under CPH:DOX festivalen. Vi ses i mørket!

[Film Still]

Monty Python: The Meaning Of Live

Garderhøjfortet | 5/11 kl. 17:00

En humoristisk skildring om Monty Pythons store comeback. Efter filmen vil der være et kort show med en komikeren Povl Erik Carstensen.

Billetpris: 75 kr. KØB HER

Læs mere om filmen HER

[Film Still]

Banksy Does New York

Det Grå Pakhus | 11/11 kl. 19:00

En film om Banksy, gadekunst og metropolen New York. I ægte new yorker style serveres der Mac’N’Cheese til en yderst favorabel pris fra kl. 18.00. Arkitekt og street-artist, Mija Byung, vil før og efter filmen holde oplæg om graffiti og street-art’s rolle i det demokratiske samfund. Brugerne af Det Grå Pakhus præsenterer desuden en udstilling med Banksy-inspirererede værker.

Billetpris: Gratis, men kræver billet HER

Læs mere om filmen HER

[Film Still]

Breaking a Monster

Musikbunkeren | 12/11 kl. 19:00

Musikfilm om en teenage-rockgruppes op- og nedtur i musikbranchen. Efter visningen vil der være en reaktion på filmens problemstilling og kort koncert med det jævnaldrende lokale rockband Ferrum.

Billetpris: 20kr. KØB HER

Læs mere om filmen HER

[Film Still]

Cartel Land

Hovedbiblioteket | 19/11 kl. 19:00

En højdramatisk film om den mexicanske narkokrig og grænsepoltikken med USA. I forbindelse med filmvisningen vil der være oplæg af Jens Lohmann, der er journalist og specialiseret i bl.a. latinamerikanske samfundsforhold og kultur.

Billetpris: 65 kr. KØB HER

Læs mere om filmen HER