Velkommen til CPH:DOX 2015! Og velkommen til 11 vilde dage og lidt mere til – i virkelighedens verden. 11 dage, som vi har brugt hele det sidste år på at planlægge – og som vi glæder os utroligt meget til at dele med jer!

CPH:DOX har nemlig altid handlet om at tage del i den virkelighed, som ­filmene skildrer og refl€ekterer over – og om at gøre en reel forskel.

Det gør årets gæstekuratorer begge to. Vi er glade for at samtidskunstneren Olafur Eliasson og den canadiske aktivist og forfatter Naomi Klein begge har takket ja til at lave et filmprogram særligt for CPH:DOX. To programmer, der på hver sin måde adresserer temaer, der giver genlyd i hele årets program.

I år vil vi igen med støtte fra KulturMetropolØresund og – som noget nyt – Region Sjælland indtage i alt 20 kommuner rundt omkring på Sjælland, Lolland og Falster. Endvidere med støtte fra Wonderful Copenhagen og Öresundskommittén kommer vi også til Skåne. Læs DOX:ON:TOUR programmet her.

God fornøjelse!

Se hele årets program som vi præsenterer det i programavisen.

Se hele filmprogrammet fra A til Z.

Skaf dig et hurtigt overblik over årets program ved at sortere efter dato, aktivitetstype eller venue.

Dan dig et hurtigt overblik over årets særlige tematikker og serier.

Udforsk årets film konkurrencer.

Vi rykker igen ud af hovedstaden med DOX:ON:TOUR. Denne gang også til Lolland, Falster og Skåne.

Livekoncerter med cinematisk og visual overbygning på eksklusive venues – også bedre kendt som vores AUDIO:VISUALS program.

Til vores seminarer sætter vi fokus på nye tendenser i dokumentarlandskabet fra branche til biograf.

Til Babybio er der skruet lidt op for lyset og lidt ned for lyden – af hensyn til de små.