Er du passioneret omkring film og virkeligheden og har du interesse i at bruge dit netværk til at sprede ordet om årets bedste dokumentarfilm? Så har du stadig chancen for at adoptere en film og blive film-ambassadør for CPH:DOX 2015!

Hvordan ansøger du?
Som film-ambassadør får du mulighed for at ‘adoptere’ en film fra det endelige program, som du kan hjælpe med at nå det publikum, filmen fortjener. Læs om alle filmene her – og ansøg ved at sende en mail til outreach@cphdox.dk med dit navn, dit telefonnr. og 3-5 film, du kunne have lyst til at adoptere!

Hvad får du til gengæld?

  • Du får en fribillet, så du kan se din film gratis i biografen under CPH:DOX
  • Du bliver inviteret med til en hemmelig forpremiere i ugen op til CPH:DOX 2015 sammen med de andre ambassadører.
  • Du bliver inviteret til tre udvalgte filmvisninger under festivalen – gratis

Hvad går det ud på, og hvorfor gør vi det?
På CPH:DOX ser vi flere tusind film igennem hvert år for at finde og udvælge de 200 film, der i vores øjne fortjener at blive vist i biografen og få et stort publikum. Vores kærlighed til trods er der hvert år film, som er i fare for ikke at blive opdaget af publikum – og ofte er det de film, vi tror mest på. Derfor har vi brug for jer film-ambassadører til at give nogle af vores film en ekstra hjælpende hånd på deres vej til publikum, så de ikke drukner blandt de største hits!