Synth-entusiaster og folk-fetischister, det her kan I varme jer på!

Billetter 130 dkk + gebyr | køb her.

Frosten bider sig for alvor fast i Københavns gader, og derfor må dagens nyhed fra CPH:DOX, Smash! Bang! Pow! og Absalon komme som en ganske varmende en af slagsen. Til marts inviterer de nemlig til en fløjlsblød, ambient og atmosfærisk aften i Absalons trygge rammer.

Det er to af upcoming-scenens stærkeste navne fra både ind- og udland, IRAH og Itasca, der den 18. marts vil indtage Absalon med fløjlsbløde toner og hvirvlende visuals i en unik audiovisuel sanseoplevelse.

Sfærisk og atmosfærisk

Danske IRAH er kendt for deres sfæriske lyd, forsangeren Stine Grøns krystalklare og svævende vokal samt avancerede elektroniske kompositioner – tænk Enya og Björk med en teskefuld Portishead. IRAH startede deres danske himmelflugt i 2015 og har på kort tid opnået en trofast fanskare og mediebevågenhed. Til koncerten i Absalon vil IRAH ydermere komponere et helt særligt skræddersyet visuelt udtryk til koncerten.

Aftenens andet navn, Itasca, vil også selv skabe et filmisk backdrop til koncerten. Sangerinden bag, Kayla Cohen, arbejder lige nu på et selvlavet værk ”bestående af gamle filmstrimler og nye billeder”, der skal akkompagnere Itascas lydside, som er dybt begravet i den amerikanske folk-tradition. Itasca er med masser af fingerspillende guitar, trommer og pedal steel synonym med det amerikanske vesten – men krydret af et atmosfærisk lag, der løfter musikken op fra tid og sted.

Dobbeltkoncerten er en del af CPH:DOX’ koncertprogram, AUDIO:VISUALS, som forbinder koncerter med forskellige typer af visuals – og ofte på særlige lokationer.

Info:

Absalon

Den 18. marts 2017

Kl. 20:00

Billetter