Branchefolk: husk at få jeres akkreditering til CPH:DOX 2017. Fristen for ansøgning nærmer sig, så gå ikke glip af muligheden for at blive en del af dette års festival og et særligt program for professionelle inden for industrien.

 CPH:FORUM

CPH:FORUM er en international finansierings- og co-produktionsevent, som finder sted under CPH:DOX 2017 fra d. 22.-23. marts. Her præsenteres omkring 30 internationale filmprojekter, hvor hensigten er at støtte kreative og visuelt stærke film og forbinde branchefolk fra dokumentarfilmens, spillefilmens og kunstens verden. Du kan læse mere om projektet og programmet her.

Der er begrænset antal pladser til branchefolk, der ønsker at deltage som publikum, da der kun udvælges 300 gæster. Frist for ansøgning er d. 1. februar 2017. Prisen for akkreditering er 2.750 kr.

Find mere information om, hvordan du tilmelder dig her.

Akkreditering for industriprofessionelle

Professionelle, der arbejder i filmindustrien, har mulighed for at få akkreditering, som giver adgang til hele festivalen: filmvisninger, debatter, fester, men også særlige sociale- og netværksarrangementer for branchefolk, adgang til CPH:CONFERENCE og meget mere.

Hvis du ansøger før d. 15 februar, koster akkrediteringen 1.750 kr. Herefter vil det koste 2.000 kr. Du kan søge om akkreditering frem d. 1. marts.

Læs mere om akkreditering for industrien og ansøgning her.

Studerende får adgang for 750 kr. Se mere her.