Billetter til CPH:DOX 2015 købes i de enkelte biografer eller online. Find den film, koncert eller det seminar, du gerne vil købe billet til i vores program. Det er ikke muligt at reservere billetter til visninger i Absalon, Bremen og TELTET.

Billettyper

Billetter til ordinære filmvisninger koster 85 kr., hvis ikke andet er oplyst. Billetter købes eller reserveres online hos den pågældende biograf, pr. telefon eller i biografernes billetsalg.

* Ved reservation opkræves gebyr.

Køb et rabatkort med adgang til 6 film for 425 kr. Brug billetterne selv eller del dem med vennerne!

Det er muligt at købe rabatkortet i de enkelte biografer fra 16. oktober samt i Absalon og Bremen Teater fra 5. november. Det er ikke muligt at købe rabatkort online.

Ved køb af billet til en given visning fungerer en kupon fra rabatkortet som betaling.

* Gælder kun ordinære filmvisninger. Til forskellige events og koncerter vil der være varierende billetpriser. Ved reservation opkræves gebyr.

For dig, der gerne vil nå at se mange film på CPH:DOX, er festivalpasset den ultimative løsning. Med et festivalpas får du mulighed for at se alle de film, du vil – det er kun din tid, der sætter grænser. Ser du bare én film om dagen i festivalperioden, er der virkelig penge at spare.

Festivalpasset kan købes i de enkelte biografer fra 16. oktober og i Absalon og Bremen Teater fra 5. november.

Ved køb af billet til en given visning fungerer et klip i festivalpasset som betaling.

* Gælder kun ordinære filmforestillinger og seminarer. Reservation foregår på normal vis og der opkræves gebyr. Husk at vise dit pas når du afhenter billetter.

Et Student Pass er et festivalpas for studerende, og gør det muligt for dig at deltage i CPH:DOX 2015!

Med et Student Pass får du adgang til:

  • Alle ordinære filmforevisninger under CPH:DOX (1 billet pr. film)
  • Q&A’s
  • Alle ordinære Masterclasses
  • Alle ordinære seminarer
  • Netværksmuligheder
  • Mulighed for at deltage i DOX:ACADEMY

DOX:ACADEMY er to intensive kursusforløb for studerende.

  • DOX:ACADEMY F:ACT er med fokus på  nyere journalistisk dokumentarisme.
  • DOX:ACADEMY HYBRID beskæftiger sig med eksperimenterende dokumentarisme.

For at kunne deltage i DOX:ACADEMY skal de studerende sende en ansøgning, og det kræver desuden et Student Pass at få adgang til kurset.

Læs mere om DOX:ACADEMY her

Et Student Pass er personligt og kan købes af studerende med gyldigt studiekort.

Prisen er 680 DKK .

LINK TIL REGISTRERING AF STUDENT PASS

Student Pass kan afhentes ved fremvisning af gyldigt studiekort i vores Festival Centrum under CPH:DOX d.5.-15. nov, på adressen Gothersgade 55, 1123 København

Spørgsmål vedrørende Student Pass kan stilles til guest@cphdox.dk

Er du studerende eller pensionist, er der penge at spare på CPH:DOX!
Vi giver 30% i studie- og seniorrabat til alle ordinære filmvisninger før kl. 16.59. Du får altså billetter til dagsvisninger for 60 kr. (normalpris: 85 kr.), så længe du kan fremvise et gyldigt studie- eller pensionistkort, når du køber din billet.

* Billetter til studie- og seniorrabat kan ikke købes online. Ved reservation opkræves gebyr.

Er du lærer, og vil du give dine elever en anderledes undervisningsoplevelse? Så tag dem med ind til en film, debat eller et seminar på CPH:DOX. Vi giver rabat til gymnasielærere og jeres elever. Skriv til ungdox@cphdox.dk for mere information.
Mangler I et godt arrangement til jeres næste personaledag, har jeres biografklub brug for et skud virkelighed, eller trænger jeres ansatte til at blive oplyst og underholdt på én og samme tid? CPH:DOX kan levere alt fra regulære festivalvisninger med rabat til skræddersyede arrangementer. Kontakt os og hør mere på info@cphdox.dk.

Kom nemt til CPH:DOX med bus, tog og metro – køb en returbillet online til kun 30 kr!

Skal du i biffen til CPH:DOX? Copenhagen International Documentary Film Festival, er Skandinaviens største dokumentarfilmfestival. Hvert år fylder festivalen Københavns biografer med et udvalg på over 200 film fra hele verden. DOT – Din Offentlige Transport tilbyder en Eventbillet, der gør det nemt og billigt at rejse med bus, tog og metro. Du køber Eventbilletten her på siden og den leveres med det samme som en SMS besked til din telefon. Billetten gælder i 12 timer og inkluderer ubegrænset bus, tog og metro.

Køb din billet her.

Bonus info: En voksen kan tage op til to børn under 12 år med gratis på sin Eventbillet.

CPH:DOX 2015 byder på 16 koncerter og en håndfuld mini-performances, hvor bands, kunstnere og filmskabere har samarbejdet om at skabe en unik musikalsk og visuel oplevelse for publikum.

Klik HER for at finde alle billetinformationer om årets koncerter.

Billetsalg

Billetter, festivalpas og rabatkort til CPH:DOX købes i de enkelte biografer eller online.

Billetter til Bremen Teater, Absalon og TELTET skal frem til 5. november købes online. Herefter kan billetter hertil, rabatkort og festivalpas også kan købes i Absalon og Bremen. Billetsalget har åbent mellem kl. 12.00-21.00 hver dag i festivalperioden med undtagelse af Bremen Teater søndag d. 8. november. Vær opmærksom på, at billetsalget i TELTET først åbner en halv time før dagens visning.